Mest bara vatten...

Uppe med tuppen igen! Det här får verkligen inte bli nån' vana... Haha! Men när bilen ska packas och kosan styras till Haparanda så har man en bra anledning att kravla sig upp! Och det gick snabbt! Kan bero en del på att maken körde och jag bloggade... Plötsligt var vi i alla fall i Kalix!
 

Vindstilla och spegelblankt på älven! 


Sjukt snyggt! Här hade vi kunnat sitta länge i solen men vi traskade runt lite och jag hittade flera klistermärken med texten "Sverige åt svenskarna" och då kände jag mig lite illamående... När vi såg huset bredvid vattnet förstod jag att vi hade kommit till ett "sämmerställe":


Sjöbo! Har Kalix blivit så förgiftat att t o m d:et på "sjöbod" har trillat ner av sig själv eller är det någon som hjälpt till? Obehagligt var det i alla fall! Jag blir så frustrerad och arg över alla rasistiska åsikter! Sverige räcker åt alla!

Men vi åkte vidare och landade på IKEA där shoppandet gick bra och inte heller blev någon "värsting"! Kan bero på att vi även hade en lista från Oskar och Lisa och då känns det ju som om man handlar mycket även om man inte ska ha allt själv... Haha!

Och vi följdes åt hela tiden. När jag kom ut från damtoan stod också maken precis utanför... Efterhängsen? Förföljd? 


Nej, han var bara ute efter kontakt med det trådlösa nätverket som jag hade med mig i handväskan... När vi var i Göteborg så hittade han mig på affärerna trots att jag försvunnit i provrummet... Haha! 

Sedan var det dags att gå ut med vagnen och packa in allt i bilen! Jaha... Ryms vi verkligen att sova här i natt?


Inga problem! När det gäller den här bilen är Ulf extremt optimistisk! Haha! Så vi åkte iväg på ICA för att handla lite mat att ta med oss till campingen.


Kan vara spännande att gå på Maxi och spela...


Och till slut: Kukkolaforsen! Jag älskar vatten och den ro som finns här!


Men man fick tydligen inte bada...


Nåja, vi traskade runt och tittade på husen, konstutställningarna och forsen! Vi gillar ju att fotografera båda två så det här är ett "bätterställe"!


Konst fanns det på flera ställen - men alla utställda föremål kanske inte föll mig i smaken.


"Jorden är en syndfull sång"... Nja...


Gillade bättre ljuset som speglades i den här gamla ramen!


Och så forsen då! Kul att leka med slutartider och försöka lära sig mer!


Favoritstenen!


Som ett odjur! Eller ett ostron? 


Gångar och spångar!


Och vackert vatten i rörelse!


Stilla vatten är inte så dumt det heller! 
 

Mer konst! Den här ängelns ögon lyste var man än stod i rummet...


Fönster i fönstret!


Och vackraste tavlan!


En selfie måste ju också hinnas med... Haha!


Mer vatten! Ja,sedan var det dags att gå och värma middagen så vi gick tillbaka!


Passerade bryggan där det håvades fisk - men även här var det stopp! Det nästan kliar i fötterna att överträda alla förbud, men vatten och forsar ska man respektera!

Fiiiin himmel ikväll! 

Nu har vi ätit och njutit av lite godsaker. Ska bara kolla TV:n en stund och sedan blir det nog sängen. Jag har sovit alldeles för litet den senaste veckan och det känns i kroppen. Ha en fin kväll alla så ses vi imorrn! I Luleå...