Konst i solen!

Idag blev det start med promenad/jogg i solen längst strandpromenaden, en goooood frukost och sedan en dag i solen på vår favoritstenstrand! Så härligt! :)
 

Blivande mamman Linda-Marie fix och färdig!


Vi stannade för att köpa badskor (vilket jag också gjorde i Nice men nu glömde hemma). Margit hittade värsta flugsmällan...


Åååååhhhhhh! Nu är det nära! En annan dag ska vi också gå till statyn för att fotografera!


Sedan hann vi inte mer än fram till stranden innan Åsa och Linda slägde sig i vågorna! Lite svalare nu men fortfarande ljuvligt!


Själv blev jag så här glad när jag kom ner på stranden - och upptäckte att jag hade kommit ihåg att ta med snusdosan... Haha!


Fina stenar! Passade på att måla lite akvarell idag och det var riktig kul - men svårt.


Varvade med att fotografera mitt favoritvatten...


...och bada! Barnsligt kul!


Hann också med att ta det lite soft och det var inte fel det heller.
 

I afton gick vi tillbaka hem, fixade till oss och gick för att ta bussen ut till stooooora Carrefour för att handla mat och annat. Det finns huuuur mycket som helst på den där affären som i storlek är som fyra ICA Maxi... Hyfsad värme, 27 grader!


Hälsningar från hela gänget - redo att ge sig i kast med kundvagnarna! Åsa passade också på att köpa en extra pizzabit till Linda-Marie så att hon skulle få i sig mat redan på vägen hem. Gulligt med all omtanke om lilla mamman...


Men hallå! Inte äta upp den själv! Herregud... 


Men vi köpte också kyckling, melon, ost, fikon, avokado och gott bröd och tog med oss upp på husets terass där vi suttit ikväll och ätit och surrat. Lugnt och skönt och väldigt trevligt!


Redo att skicka sista messet innan vi sätter tänderna i maten!


Och det var bilden på Linda-Marie som gick iväg till Thomas! Fining!


Här har vi lastat för oss och det blev en kanonmiddag - lätt mat är precis vad man behöver.


Mörkret sänker sig snabbt här och nu rundar vi av eftersom vi tänkt oss en tidig start imorrn med utflykt till konstnärsbyn St Paul de Vence! Mycket konst nu men det passar väl bra. Vi är ju lite konst-iga... Haha!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0