Genomklappning?

Det var uppåt igår - men idag är jag lite krossad och hoppar snart i säng... Blev en heldag hos mamma och pappa med rensning och mera packning. Idag har jag tömt garderober och peppat dem inför flytten! Jag hoppas verkligen att det här ska bli så bra som vi alla tror!

Jag var lite trött och skeptisk när jag vaknade. Kändes oerhört lockande att stanna kvar i sängen men så gick jag upp och läste horoskopet:
 

Jaså? Ja, då är det väl bara att starta upp maskineriet. Nu ska ni inte tro att jag normalt läser horoskop. Jag läser knappt Norran på morgonen eftersom jag ligger så länge att jag oftast blir lite för sen i starten... Haha! Men idag blev det hela tidningen och även serierna.

Jag har ofta funderat (och andra också!) om barnen ibland skäms för mig. Jag är ju lite väl uppriktig och på scenen också ganska utlämnande i min humor. Idag tror jag dock inte att problemet är så stort. Det var värre när de var tonåringar och jag hittade en strip som var så klockren:

Hahahaha! 

Nåja, iväg till pappa och mamma där jag tyckte att jag hann massor och att mamma var väldigt alert med matserveringen då vi nyss hade fikat... Men det visade sig att min klocka stannat och att jag hade varit där i nästan sex timmar! Time flies when you're enjoying yourself...

Bara att åka tillbaka till stan, hämta lite prylar hos glasmästaren och åka till lägenheten med alla tavlor som jag plockat med mig. Imorrn är det brorsans tur att packa och på söndag tar jag vid igen. Pappa och mamma är väldigt imponerade över att vi är så ihärdiga allihopa - men det känns oerhört bra att rensa och hjälpa till med något konstruktivt!

Hela dagen gick alltså åt och jag var dubbelglad att jag bokat en Gourmetpåse med "Härlagat" hos Food även den här fredagen!


Jag kommer att bli deras stamkund... Det är inte bara ett kalasgott alternativ på fredagarna - utan också sååååå vansinnigt trevligt att komma in där, prata mat, inspireras av alla varor och träffa Mie, Markus, Louis - och alla bekanta! 


Nästa stamkund är fina Lärkeryds! Så kul att ses! Våra söner har delat boende under studenttiden och vi försökte ha någon sorts delat ansvar för blomvattningen hos dem... En gång i halvåret... Haha! Nu bor de var för sig men båda i Luleå så vi har fortfarande mycket gemensamt! Och nu får ni äntligen vara på bloggen Susanne och Ola!


Ja, kockarna Marcus och Louis är värsta klipporna och inte bara duktiga - det är också väldigt gulliga! Men jag tog två knäpp och Marcus blundade på båda så jag tror att han behövde gå hem och sova... Haha!

Och maten var ännu godare idag! Vi äääääälskar alla Food's Gourmetpåse:
 

Och det följde också med lite sött... Haha! 


Kalasmiddag med flankstek som jag var lite skeptisk mot - men den blev supergod! Pommes Anna, haricot verts, rödvinsreduktion, selleripuré... Mmm... Djävligt gott helt enkelt!

Och sedan köpte vi till dessert även idag... Sååå sjuuuukt god! Tarte Tartin som man vände upp på tallriken efter värmning och då såg tallriken ut så här! Snyggt!
 
Ja, jag är såld på Gourmetpåsen men nästa vecka får vi göra en paus eftersom jag inte kommer att vara hemma. Jag och Åsa har hastigt och lustigt bestämt oss (igår!) för att jag ska följa med henne till Antibes en vecka för att skriva! Wow! Ja, jag kan ju sitta var som helst och att få vara på samma ställe när man spånar nya idéer är det mest kreativa som finns! Vi jobbar bra ihop och nu ska jag bara hinna packa lite åt mig själv. Vi sticker redan på måndag! Sååååååå kul!
 
Men nu blir det sängen! Lååååååång och rolig dag även imorrn då hela hälsogruppen ska åka till Sonias stuga! Sov gott alla och ha en fin helg! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0