Tillbaka!

Söndag kväll och jag börjar äntligen piggna till. Det har varit en hektiskt vecka med mycket jobb och material som jag både skrivit, memorerat och levererat. Det är ansträngande för lillhjärnan... Haha! Och det visar sig i kroppen som blir genomtrött. Men det har också varit många glädjeämnen!
 

Började gårdagen med att hämta maken på flyget. Välkommen hem!! 10 dagar har gått oväntat snabbt och det är skönt att ha honom hemma välbehållen - men jag var, som vi brukar säga, aldrig rädd... ;)


Hemma var det också någon som längtat... Skrållan!


Och Åsa! Ja, jag vet inte hur mycket hon längtat men vi brukar ju skoja om att Ulf har två fruar och nu fanns båda på plats... Skönt att komma hem till färdigt kaffe och lite gemensamma förberedelser inför kvällens uppdrag.


Sedan drog vi iväg till Aurum och firandet av Forslunds 90-årsjubileum! Här är det plåtslagaren Stefan Karlsson som under veckan tagit hand om min bil och nu hanterade basen i bandet Dick Janiels som skulle kompa oss och sedan spela under kvällen!

Vi som jobbar med White Christmas fick en passande loge... Haha!


Sedan drog det igång och under minglet ställde vi upp VD.n på en stol för att hälsa välkommen. Sedan fick vi ta över!

Roliga prator, presentation av folk, allsång och utdelning av presenter. Vi höll ångan oppe och höll även det tidsschema vi kommit överens kom. Det gjorde tyvärr inte köket. Verkligen jättegod mat men för lite personal i servisen. Det är inget bra ställe att spara på...

Åsa berättade om nätdejting!


Och Nisse, som är en storsångare, hade med sig CD med egna insjungningar. Julstämning!
 
Forslunds firar 90 år och här delade Stig ut blommor till Ann-Christin som jobbat halva tiden - 45 år! - på företaget. Snart dubbla guldklockor! Det är verkligen respekt.
 

"Emma" var i högform och besiktade hej vilt! Stig gick igenom...


Men Lena fick anmärkning på spindelleden. Lite glapp...


Inte ofta man får gapskratt på reservdelar och maskinfel men när man underhåller ett företag i branschen är alla med på noterna! Lena har för övrigt jobbat med svärfar Sture när det begav sig på Lantbrukscenter. Kul!


Därefter blev det dessert och dags för Belinda att ta över!


Hon vann såklart!


Och gick hem med prinsen och halva kungariket! Haha! Nej, här fick vi avtackning och blommor innan vi skulle riva av vår sista låt. En härlig kväll där alla var nöjda! 

Idag har det däremot varit desto segare... Maken är lite jetlaggad och vaknade 04.00. Två timmar senare väckte han mig för att få veta var jag gömt börsen med alla hans kort innan han skulle åka ner på Norran. Han samlar pluspoäng hela tiden... Haha! 

Nåja, jag har sovit ett par omgångar och sedan repeterat White Christmas med Åsa innan hon åkte hem. Dusch och matlagning är väl det jag orkat med idag. Hade inga andra planer men slutade ändå hemma hos Fransesca som hade Öppet hus och glögg första advent.


Jag kom lite på slutet men nye marknadschefen var kvar och vi hann prata lite. Det är fint och personligt med rätt mycket antika prylar hemma hos teaterchefen.

Eller vad säger ni om de här klassikerna som fanns på soffbordet? Fina!

Och fina Fransesca! Vi hann sitta och surra en stund och det var rätt rogivande. Tack! 


Hem för att avsluta första advent med lite ljus...

Och en präktig bit oxfilé med ädelostsås... Länge sedan - men gott! Maken var extra nöjd över att vara hemma igen!

Nu blir det Maria Lang och sedan sängen igen. Det stundar ännu en hektisk vecka så det är bara att ladda! Tack för i helgen och Åsa för fantastiskt bra jobb! Igen! :)


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0