Valborgsfirande!

Nä, nu ljög jag allt. Inte har vi firat Valborg... Vi hade däremot en trevlig kväll med goda vänner och när smällarna började låta sent på kvällen ryckte jag till och tänkte "varför?" innan jag kom på att det ju var sista april... Haha! Att fira vårens ankomst utomhus i 2-gradig värme kändes inte heller så intressant...

Ha de tänkt unna mig två lediga dagar men med ett så här stort projekt igång så får man finna sig i att det inte riktigt går. Gårdagen började också med telefon, mail och mess om arbetsfördelningslistor, inköp, servering, genrepsdetaljer, brandvaktsproblem p g a förbyggda rökdeckare, fler premiärbiljetter, avbokning av biljetter, inköp av blommor (lät mailet susa förbi mig...), körtider på andra orter, samarbetsproblem, organisation, bygge, övernattningar och ändringar...

Åkte och handlade mat och var i telefon mest hela tiden. Ingen vill något illa och enskilt är sakerna inte så stora - men de blir mååååånga... Kände när jag kom hem att jag nog går sönder av stress om jag inte bromsar allt nu. Skrev därför ett mail till alla inblandade om att jag kopplade bort mig från jordens yta och ägnade hela eftermiddagen åt matlagning! Mycket uppfriskande!
 

För första gången på länge så jobbade vi också tillsammans i köket och det gick hur bra som helst! Kanske insåg även jag att jag kunde behöva hjälp? Haha! Ulf hade också städat medan jag handlade så det blev en bjudning med bra teamwork! 

Jag vill annars gärna vara ensam när jag lagar mat. Har ofta bråttom och vill vara effektiv. Det gör att jag mest springer på andra och blir irriterad - men igår var jag mest bara glad så det blev en jättebra ledig eftermiddag och kväll!


För att säkra upp trevligheten hade vi också bjudit hem de här glada människorna! Bästa "Garagegänget" och bästa Peter och Sara! Goda och glada och öppna för nya matexperiment! Haha!


Det här försöket blev extra lyckat! Hittade en soppa på nätet - en grön gazpacho på avocado, spenat, selleri, koriander (inget för Åsa...), chili, vitlök, citron mm. Toppad med friterad lök och ett spett med citrusmarinerade och stekta pilgrimsmusslor som blev så sjukt goda! Ja, nu skryter jag kanske men det är egentligen inte meningen. Jag blev bara så glatt överraskad själv! Å det är väldigt rolig när man stått vid spisent! Haha!

Sedan blev det helgrillad oxfilé, potatissallad med citron och parmesan och till dessert Ica Maxis sjukt goda chokladtårta med jordgubbar, hallon och vaniljkesella. Alla blev mätta... 


Avslutade efter midnatt i gammal god stil med spel! Här ser ni våra motståndare i "När då då?". Tufft...


Och här mitt bästa lag som tog hem första matchen! Det slutade 1-1 med mycket surr och glada skratt! Vi har väldigt fina kompisar! Ja, nu skryter jag tydligen igen men det får man när man pratar om andra! :)

Roligaste bilden blev kanske inte så vacker - men kul! Förlåt Carina men jag var tvungen att ta med den - särskilt eftersom det var ett försök att ta kort av maken... Hahaha! 
 
Tack alla för en superkväll och för fina blommor och skön gemenskap! Nu blir det jobb och sedan drar jag kanske till Umeå redan ikväll? Vi får se hur dagen fortlöper. Ha en fin första maj alla glada!