Norsjö - dag 2!

Ännu en dag med fler delar av Norsjö Kommuns anställda! Glad stämning även idag och otroligt bra engagemang från alla! Emma var på sitt bästa humör och det var tur! Annars hade hon fått stanna hemma... Haha!
 

Och efter mitt och Katarzynas inlägg så var det dags för Tina Hollstedt igen! Hon är bra på att förenkla, förklara och förena värdegrundsorden med allas verksamheter och vardag. Det blev ett perfekt sätt att gå vidare och fördjupa arbetet!


Fler gäster på scenen och prat om professionellt bemötande! Och självklart reagerar man olika beroende på sinnesstämningen hos dem man möter. Därför har vi också själva ett stort ansvar för hur vi beter oss och hur vi säger saker och ting. Vi kan ju faktiskt sänka en hel arbetsgrupp om det vill sig illa...


Här visar Tina vad som händer när vi hälsar på varandra med mungiporna nere... Det är inte kul! 

Men reaktionerna efteråt blev desto gladare!


Mycket skratt, glada miner och en och annan tår... Haha!


Glatt och gemytligt trots att de nog matades med väldigt mycket substans - men lindar man in information i lite humor så blir det lätt att ta till sig nya saker!


Mer skratt!


Och mest! Haha!


Förväntansfulla deltagare!


Och lika levererande föreläsare!


Expertpanel nr 1 kom med kloka synpunkter på Värdegrundsorden!


Tina förklarade och gav respons!


Expertpanel nr 2! Jag blev glatt överraskad över hur mycket de ändå funderat på orden och effekten av dem innan dagen. Det kommer att bli bra det här!


Mera röstning!
 

Och lite lössläppt stämning! Haha!


Eller Ha-begär? Haha!


Det smittade i alla fall av sig på deltagarna!


Tack för idag Tina! Det gjorde du bra! Vi hinner numera med lite teamwork där vi hjälper varandra med att fråga publiken. Kul! Blir också lite mindre pretentiöst. 

Vi avslutade med Mentometerknappar igen och fick tydliga och väldigt positiva resultat. En bra grej, det där!


Avslutade med middag som jag fick äta tillsammans med nästa gymnasiekompis; Magdalena Sjöström, som numera är Bibliotekschef i Norsjö! Så kul att träffas och bubbla igenom de senaste 20... nej, 33 åren! Haha! Tiden rusar verkligen iväg och vi pratade om att kanske dra ihop klassen igen! 

En wefie fick avsluta dagen! Så roligt att träffas! 
 
Kram och Tack Norsjö! Nu ses vi imorrn igen då jag ska vara iväg redan i gryningen... Huga! Bäst att gå och lägga sig!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0