Ikapp!

Nu har jag smitit igen... Men arbetsledaren gick precis iväg med hunden och soffan är dammsugen och lampan fixad så jag tar ett par minuter och bloggar ikapp den här regniga, men fina, fredagen. Jag kan avslöja att man sover väldigt gott efter såna här dagar. 
 

Man får också bästa väckningen! Finaste Alma vandrar mellan sängarna och pussar oss alla! Man kan inte ens bli irriterad... Dessutom var det nya hantverkare på väg in så det var bara att klä sig! Förra gången var det rörmokaren och nu var det Anticimex som skulle kolla myrtillgången i väggen...


En del sticker ju huvet i sanden men han försvann in i väggen... Haha! Hur som helst hade nog Åsa och Barbro lyckats skrämma iväg de som eventuellt hade varit där och fick högsta betyg för sin rådiga insats! Nu är det också behandlat på rätt sätt så vi hoppas att inga kommer tillbaka!


Han skulle även kika på tvättstugan och Mie satte igång med lite rivning! Ingen fara och behandlat även där! Christine Travels kunde med andra ord lämna byggnaden för mer transporter och shopping!


Shopping? Alltid redo! 

Hur gick det då? Ja, vi åkte på förråd och lämnade, backade tillbaka släpen helt perfekt, hämtade mer grejor och avslutade på Reprisen där man kan shoppa lite second hand-prylar. Det gick också bra!


Eller vad säger ni? Barbro rymdes nästan inte mellan en stor bäddmadrass och ett nygammalt soffbord! Haha! Det var tur att hon var på dans igår så att hon knappt tog någon plats själv!


Med hammaren i högsta hugg efter att ha bytt sladd och kontakt till lampan och även satt dit sladdklammer! Du skulle ha varit stolt Ulf! Fast du hade säkert varit mer noggrann. Mina reparationer är mer av kategorin "quick and dirty"! Haha!


Och nu står äntligen världens finaste skåp på plats i hallen! Det här kommer ju från en gammal sybehörsaffär och är hur snyggt som helst!
 
Och nu ska vi strax varva ner, koka potatis och äta suuuuuuuurströmming!!! Det är en fin restaurang det här! Tack älskade Åsa och alla fina för ännu en underbar dag i skogen! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0