Vägren...

Kändes kanske lite surt att ta ut bilen när den nu var nytvättad och allt. Men det gick bra tills jag hunnit ungefär halva vägen...  


Hmm...

Jag kan rapportera att bilen numera inte är ren... Inte ens väg-ren... Men det är bara att gilla läget. Skönt ändå att kunna åka på bara vägar nästan hela vintern. Det är minsann inget man är bortskämd med!


Därför kom jag också snabbt fram till Norsjö där jag bokat möte med Kommunens Ledningsgrupp. Att hitta själva förvaltningen var inga problem. Raka spåret och sedan en snabb inbromsning strax innan man når väggen... Haha!


Gladde mig åt att de annonserar Kulturevenemang på den digitala tavlan! Välviljans pris får ni inte missa! Varken i Norsjö eller Skellefteå!

Sedan blev det några timmars möte där vi pratade igenom deras tredagarsarrangemang kring Värdegrundsarbetet som jag ska vara moderator för i slutet av maj. Härliga människor som bjöd på sig själva och en bra diskussion kring vad som ska ingå. Nu blir det att jobba lite på kammaren innan vi ses igen i april. Kul uppdrag!
 
Ikväll har det blivit träning med Anki och alla tjejerna i träningsgruppen! Jag blev så slutkörd att jag inte ens orkade prata... Haha! Och när jag kom hem såg jag "Husdrömmar" om ett par som köpt ett enormt projekt och under det år som TV-teamet följde familjen både hann separera och få cancer (mamman)... Man inser att man inte har det värst och tackar en extra gång för det egna livet! 

På tal om bröstcancer så ska jag på Mammografi imorrn. Det är ju bara en rutinkontroll som alla kvinnor blir kallade till och jag har inga känningar alls - men det tar ju bara så helvetiskt ont när de klämmer ihop brösten! Men jag ska inte klaga - det är ju bra med kontroller som gör att bröstcancer upptäcks i tid. Men ponera att tillvägagångssättet hade varit detsamma för "pappografi"... Ja, då hade det varit nedlagt eller förbättrat för länge sedan... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0