Söndagshäng!

En skön söndag tillsammans med finflickan! Vi gick ut hårt efter frukost och åkte till nästa bätterställe:
 

IKEA! Här trivs vi allihopa!


Det är heller inte på många ställen man får två kaffe och bulle samt en varmkorv för sammanlagt 15:-! Haha! 

Bra runda med minimalt med inköp. Vi servade istället Emilia med lite bärande och smakråd. Det är ju roligt att bara få hänga, umgås, prata, skratta - vara! Det här vardagsumgänget saknar jag så ofta! Bara att passa på att njuta!


Men kanske inte så här mycket... Haha! Ja, en upmaning där "inte" ingår vill man ju bara bryta mot! I'm loving it!


Buss tillbaka och sedan skildes vi... en timme eller så... Vi hade nåt ärende kvar på stan och sedan åkte vi hem till Emilia och Abbe för lite mys och fix i lägenheten. Vi måste ju få göra lite nytta också när vi ändå är här.


Emelie Marklund kom också över en stund (Ja, jag kör lite namedropping nu Maggan)! Här ger vi henne cred för att hon löste problemet med bristen på strykjärn när vi skulle fålla gardinen som skulle hänga i sovalkoven. Vi hade ju köpt snabbfållband...


Smart Maggan! Funkade hur bra som helst! Ett husmoderstips! Haha!


Här har maken satt upp klockan som Emilia fick till jul och dottern fixat vietnamesisk sallad, kyckling, nudlar och het dressing med lime och chili! Såååå gott!


Frågan är ändå om inte det här var godaste maten hittills! Sällskapet är i alla fall svårt att överträffa! Ja, i brist på båda barnen alltså!
 
Nu har vi myst i soffan, sett TV och till slut kommit tillbaka på hotellet. Imorrn afton tar vi tåget till Stockholm men hoppas hinna ses för en sista lunch med kärlekarna! Tack för ännu en fin dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0