Finfin kalasdag!!

När jag och Ulf träffades för 35 år sedan så fyllde svärfar 50. Igår blev han 85! Tiden har gått så otroligt fort och jag tycker att han ser oförskämt pigg ut även idag! 
 

Får man vara så här fräsch när man kommer upp i den åldern ska man vara oerhört tacksam! Här poserar han i nya jackan han fick i present! Snyggt Sture!


Sedan åkte vi iväg till grannbyn Uttersjöbäcken där Marina driver restaurang! "Marinas" såklart! Hennes kille Robert, tillika vår förra ljudtekniker, hjälpte till! Det var otroligt nostalgiskt eftersom det här också var matsal i skolan där vi gått i sex år! Jag minns första skoldansen där min partner var mer intresserad av popcornskålen än av dansen... Haha!


Och här sitter Sture och Sonja uppklädda och väntar på gästerna! Sonja fyllde 83 i tisdags så det var egentligen ett 168-årskalas! Inte illa! Jag har faktiskt världens finaste svärföräldrar som jag är stort Tack skyldig för mycket fint i livet!


Och här sitter resten av familjen! Barnbarn, sällskap och makens fina syster Berith!


Det här är också en pärla! Hon bor inte så långt från sina föräldrar och hjälper dem med så otroligt mycket! En skatt!


Fina Lisa var givetvis med!


Och Beriths son Victor!


Här sitter han till höger om lillebror Emil och extrabrorsan Filip!


Oskar hann sitta och surra en stund med farfars innan resten av gästerna kom. De gillar ju verkligen att rå om sina barnbarn och kärleken är besvarad!


Till bords! Längst till vänster sitter Ulfs systerson Johan! Hans mamma Ulla-Mai finns inte med oss längre men det är så skönt att han valt att ändå ingå i familjen fullt ut. En underbar kille!


Och när Sonjas systrar är med på kalaset vilar inga ledsamheter! Det blir mycket prat och skratt, sång och härlig stämning! Längst till vänster Görre och yngsta systern Bia!


Norma och Curt! Hos dem har vi alltid firat midsommar och startat upp vår Gökotta som varit en stående tradition på Flygardagen!


Bibbi och Totte! 


Och jubilarna själva som var på ett strålande humör! Fina!


Ja, det blev mycket sång och här har ni "Vi har kastat alla sorgerna..." med rörelser och allt!


Lite galet och väldigt roligt!


Sedan drog jag igång svärfars favoritvisa från "the early days": Kalle Svensson! Minns att han sjöng "paraply, paraply..." hur många gånger som helst på den tiden!


Och alla hade givetvis handskar, hatt och sjal och paraply!


No words needed!


Inte här heller!


Sonja älskar när vi sjunger tillsammans så jag får en uppskattad uppgift på dessa träffar! Tur att man kan googla fram texter man inte kommer ihåg!


Sedan var det dags att blåsa ut ljusen! Tur att det inte var 85...


Nöjd! Ett kvar!
 

Sture hann också med att dra lite historier från sin fotbollskarriär... Den här handlar om ett hårt skott på mål! Tyvärr i det egna... Haha!


Det blev värsta nostalgitrippen då Curt hade tagit med sig diabilder! Här ser ni makens kusin Annica som bebis!


Och den här bilden av Görre som nybliven och ganska cool pappa drog ned skratt! Bia håller i Gustav som länge var ensam lillgosse på våra träffar! En söting som nu har en egen son!


En bild från en av våra traditionella tipspromenader där ingen nånsin har alla rätt och frågorna är desamma varje år... Hahaha! Kolla in mitt och makens fluffiga hår i mitten!


Galet glada på midsommar!


Och finaste bilden av Ulla-Mai och Johan när han var liten! Han var så söt så att man kunde äta upp honom!


Och det är han fortfarande! Numera också klok och driftig! Han hade också med sig bilder bl a från Sri Lanka när Ulla-Mai och Greger hämtade honom. Fint!


Sedan var det bara kramarna kvar! 


Sonja och syrran Bibbi! 
 

Tusen Tack Sture och Sonja för en fantastiskt fin kalasdag med jättegod mat, tårta och trevligt sällskap! Grattis än en gång!!!
 
Sedan åkte vi hem och jag på konsert men det får jag skriva om i nästa inlägg!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0