Sköööööönt sväng!

Bra dag! Lite trött (inget ovanligt...) men glad åt att solen sken precis som igår! Lite tvätt, rensning av en rabatt och sedan slapp tid med en bok i solstolen! Skönt! Men vi har sällskap i år. Överallt... Måste vara någon form av rekord den här sommaren:
 

Myror... Stora och små, svarta och röda... Den här hade fullt sjå med att förflytta någon som såg ut som en del av en geting men som kanske var något helt annat. Du borde be om hjälp myran...


Jodå! Hon hörde mig! Haha! Och när man kommit så här nära kan man inte trampa ihjäl dem heller... Nu känner vi ju varandra...

Nåja, dagen gick och det blev dags att göra sig klar för att åka ner på Nordanå för en musikalisk kväll med några av Skellefteås bästa musiker! Ja, vi har glädjande nog otroligt många begåvade i den här stan!


Efter en tallrik god mat signerad Food så var det dags att bänka sig! Här väntar vi andäktigt på:


Peter Fjällström, Åsa Granlund Jonsson och Kicki Löfbom with friends i "Reclaim the music"!


Första akt blev en mer konsertliknande resa med  låtar av bl a Al Jarreau och Gino Vanelli. Lysande sång och härligt tryck med så många blåsare! 


Peter Fjällström är helt klart Skellefteås bästa sångare! Han omfattar det mesta och gör det så sjukt bra! Det svänger nåt kopiöst! Härligt mannen!
 

Men det blev väldigt varmt och därför skönt att komma ut till lite frisk luft i pausen!


Maken svalkar sig! Jag tycker att han är så fin i den här skjortan så nu får han en komplimang även här på bloggen! Nice va?


Och tillbaka igen kommer det en andra akt med mycket Earth Wind & Fire och massor med disco! 

Det svängde nåt djuriskt och alla stod upp för att verkligen njuta av både "Let's Groove", "In the stone", "September" och andra låtar man bara ville sjunga med i! Klockrent! Tusen tack för en magisk konsert! 
 

Ute på bron träffade jag trummisen Erik Holmströms fru Camilla och hon får ibland frågan om hon är min syster? Och vi är ju inte helt olika. Stora i käften och glada hela tiden! Haha! 


En kort titt på tältet och den fina skyltningen innan det var dags att samla ihop sig och åka hem. Jag tyckte nog först att det var alldeles för fint väder för att sitta inomhus på en konsert - men det var värt varje minut! Lägger mig nöjd!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0