Magiska dagar!

Det här vädret är ju nästan overkligt bra och små, enkla badutflykter blir fina minnen att spara på när det är dags att skotta snö igen! Vi njuter! Och svettas... Haha!
 

Igår sken solen så där underbart igen! Ja, det vet ju ni som är hemma i Skellefteå och nog har ännu någon grad varmare. Den här bilden från Delsjön blev nästan "tecknad" på något sätt i solskenet.


Och jag badade! Nej, det är inte jag i baddräkt i förgrunden... 


Och kollade naturligtvis in fågellivet. Vi får ju lite pippi när vi är på badstranden och har för lite att göra... Haha!


Den här bjässen ser ut att kunna plocka upp personen i vattnet till lunch...


Och när vi promenerade tillbaka var det inte svalor på rad på telefontrådarna utan duvor. Fast nu var det ju också bara en...

Vi gick tillbaka för att slå upp förtältet då vi äntligen fått en plats där vi kan sätta upp det. Gick hur smidigt som helst! Ja, man vet ju aldrig. Vi gör det så sällan och om man är trött och sliten så kan det hända att man blir otålig och fräser ifrån... Ja, ni kan ju gissa vem... Haha!


Vi hann bara sätta fram möblerna så kom första gästen... Lite svår att få att gå hem... Men till slut så! Vi skulle ju in till stan och äta med kärlekarna igen!


Hur söta som helst! Det är ju för roligt att få umgås så här mycket! Emilia och Abbe har egentligen bara en egenhet...


De är alltid utan snus! Haha! 
 

Ja, vi har fått skratta mer än en gång åt både snuset och annat tillsammans!


Emilia blev lite trött på mitt "Selfie-smile" så här kommer en allvarligare! Men jag gillar ju att skratta! 

Här kom vi in på snörena som sitter i alla kläder för att de ska sitta på galgen. Emilia tycker att de är bra att spara och jag berättade om Åsas iver att klippa bort mina... Var var du igår Åsa? Jag hade båda kvar och försökte komma på vad man kan ha dem till:

    
Hänga upp blusen i öronen? Använda som låtsasmustasch? Eller varför inte tandtråd? Jaa, får nog söka patent! Eller kanske bara klippa bort dem! 


Ja,jag förstår att de blev lite bekymrade... Haha! Men vi analyserade en hel del igår.


Är det för att alkoholen tar så mycket plats som den ölen är större än den alkoholfria? Förmodligen...


Sedan kom den fantastiska maten och här ser ni mina och Emilias tapas! Gött!

Det blev en härlig kväll och vi kom hem sent. I morse var det dock hyfsat tidig revelj och vi åkte in för att möta upp Emilia som hade ledig dag!


Här har vi tagit spårvagnen ut till Saltholmen för att stiga på båten ut på Brännö! När det är så här hett vill man gärna vara ute vid havet!


Finaste på båten! 


En kort men härlig tur på havet!


Framme på Brännö! Och NEJ, det var ingen dans! Haha! Den är tydligen på torsdagar... Ikväll fanns det annan underhållning på tapeten och den får nog plats på listan över saker som jag inte vill se:


Är det här verkligen humor?


Nej, då tittar jag hellre på den här gamla grinden i två timmar. Den har i alla fall något att berätta!


På plats ute på hällorna efter en lång promenad på ön! Emilia laddade med plättar och sylt till lunch... Tror att jag måste byta diet... 

Sedan blev det givetvis bad i havet! Inte jättevarmt till att börja med men man vande sig snabbt så det var riktigt bra temp! 


Emilia ser en aning skeptisk ut... Haha!


Men till slut så... Hon kan vara en aning ambivalent ibland.


Men också världen gladaste! Så härligt att få tillbringa tid tillsammans!


Sedan var det bara fotografering av måsarna kvar innan det var dags att vända hemåt.


Finaste familjen på stigen tillbaka! Ser verkligen ut som en utlandssemester!


Vi stannade på värdshuset och åt middag och här börjar man skönja utland igen! Haha! Brännö har också eget öl; Brännöl såklart!

I väntan på båten tillbaka! Tack för ännu en magisk dag finaste Emilia! Imorrn ses vi på stan!