Göteborg!

Full fart nu! Igen... Haha! Men väldigt roligt att få vara i Göteborg hos fina Emilia och Abbe och kunna hjälpa dem med inflyttningen i nya lägenheten som verkligen var kanonfin! De hade flyttat klart så nu återstår "bara" att inreda, inhandla, inköpa och insupa atmosfären av det första gemensamma hemmet!

Vi har mycket på agendan och sedan är jag fortfarande trött så det blir inte mycket till varken fotograferande eller bloggande men jag ska väl ha semester över hela linje kantänka... Att hjälpa ungdomarna kräver dock en helt annan energi och innefattar så mycket kärlek att man bara inte kan stå emot!
 
Igår blev det både fix och shopping! Vi började med att hämta stolar på ett lager nånstans ute i Torslanda. Alla hade inte kommit ännu men Emilia är lika ivrig som mig och självklart skulle vi plocka upp de två svarta i alla fall!
 

Happy shopping! DE hade hyrt en liten lastbil och det var helt perfekt en sån här dag! Inte för att stolarna tog så mycket plats men vi skulle ju på IKEA också...


Blandat väder på västkusten! Vi har haft både sol och regn men mest fint väder!


Ett långt stopp på "bätterstället"!


Och en syndig lunch med köttbullar och pommes... Man behöver det när man shoppar! Därefter följde nämligen fleeeera timmars plockande och hittande och funderande - och allt som Emilia bestämde sig för (jo, det är hon som har den bestämda smaken - en god sådan!) fanns! Det är ju helt otroligt!
 

Därför slutade också utflykten så här... Haha! Och när vi lastat ur hissen (de har hiss!!! :) så kom grannarna hem - de grannar vars dörr vi hade barrikaderat... Men det var väldigt ödmjuka och trevliga killar! (Säger mamman som ju vill att dottern bara ska omge sig med idel snälla och trevliga människor!)

När vi burit in allt kom en annan goding på besök:
 

Bästa kompisen Maggan! Hon blev så för Emilias skull, att lägenheten var så fin, att hon började gråta... Så fiiiint! Mycketkärlek på den här bilden!


Sedan fortsatte vi meka hela kvällen och lät Abbe se fotboll hos en kompis. Jo, man kan göra det. Vi älskar ju honom!


Vi också! Haha!


Och voilá! Här har vi gjort ett barbord av ett par konsoler, lösa ben och en rostfri skiva! Hur snyggt som helst med nya barstolarna i skinn!


Och här hade Emilia lagt nästan hela golvet på balkongen! Idag blev det helt färdigt och nu har vi också köpt balkongbord. En myyyysig lounge!
 

Och så här ser det ut på baksidan! En jättepark! Så ljuvligt! Vi drog på stan mitt på dagen och har shoppat hela eftermiddagen med mycket positiv utdelning! Nej, inte så mycket kläder men andra saker till lägenheten.


Gooooooood ryggbiffsallad till lunch på Kafé Cosmos!


Sedan hem för att fortsätta monteringen! Vi kommer bra överens jag och Abbe! Det känns skönt!
 

Jaa, ni ser ju själva hur nöjda och glada de är över nya bordet... Haha! Nej, det var inte det Emilia ville ha men jag köpte det för 199 spänn på Clas O och vi kunde dricka kaffe i solen! Hittar de ett bättre framöver så får de skaffa ett nytt!
 
Nu ska jag jobba en stund och käka middag med brudarna! Abbe är på ett kalas ikväll för en jobbarkompis som fyller år - men vi har ju mycket catching up to do! Älskar att få tid tillsammans med älsklingsflickan! Bara kärlek!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0