Vinst och förlust...

Första vinsten idag blev en låååååång sovmorgon! Det behöver man när man haft en så här jobbig kväll:
 

Haha! Nej, Max såg inte TV hela kvällen men nu när jag tittar igenom sista bilderna så förstår jag att det var kärleksscenerna han var intresserad av...

Nåja, jag har hämtat mig och hann både handla mat och åka på ett träningspass med Yoga i afton innan det var dags att åka och äta middag hos Peter och Sara!


Alltid så trevligt att komma hit! Varm och go' stämning, vacker dukning, snygg inredning och ett så fint "värdpar"! Man känner sig välkommen och ompysslad från första stund! Idag skulle vi också få testa en spännande rätt!


"Chicken on a can"! Jodå, det är en kyckling som står mitt på bordet trädd på en specialform med en ihålig burkliknande historia i mitten som var fylld med vin och allehandla kryddor och godsaker. På svenska borde den väl kallats "Kyckling på burk" men det låter ju inte lika kul... Det var hur som helst otroligt gott och till detta fick vi lite specialpotatis, sås och grönsaker! Mums! 


Men det var ju mycket på agendan ikväll... Småkronornas finalspel ville vi heller inte missa. Första finska målet såg vi inte men det var lika bra...


Sedan kvitterade Wallmark! Yezz!!


Hög stämning direkt! Här började vi planera vilka roliga sms vi skulle skicka till deras finländske svärson... Bara säääääääääärlek! Men det var kanske tur att vi höll oss ett tag till...


Fruktsallad som dessert i salongen framför matchen! Det var jämnt och ohyggligt spännande även om det svenska laget både var bättre och spelade roligare hockey.


I det finska lägret var det väl coachen som drog ner flest skratt...


Vilket minspel han har! Ögonbrynen når snart nacken...


Och här är väl sista glädjebilden när Djoos sätter 2-2! Därefter blev det som vi vet förlängning och den trodde vi at svenskarna skulle äga eftersom de såg så pigga ut...

Men näääääeeee... Det slutade med finsk guldglädje och vi fick lov att se oss besegrade... Nåja, det är bara att bita ihop och komma igen! 
 
Supertrevlig kväll med mycket prat och skratt där tiden bara rann iväg! Tusen Tack Peter och Sara - det här gör vi om! Godnatt alla glada (finnar?) för nu kryper jag ner i sängen. Tidig start imorrn! Tjolahopp!