One night i Bang... nej, förlåt, Boden!

Herregud sååååå trött jag är! Det blev en låååååång jobbdag igår! Åkte hemifrån vid 10 på förmiddagen och landade hemma efter 01... Tur och retur Boden för Näringslivsgala utan mat och med förseningar vilket innebar att folk hann gå i baren ett par gånger för mycket... = tungjobbat på slutet. Men annars är det bra! Haha!
 

Snöade ju på fredagnatten så omkörningsfilen var inte mycket att hänga i julgranen upp till Piteå. Det är såna här gånger man önskar att man hade fyrhjulsdrift... 

Ett par timmars jobb hos Åsa där vi gick igenom, skrev om och repade det vi skulle göra på scenen. 


Fick kort besök av Åsas syster Anita som är en riktig friskus! Här hade hon just varit ute med dotterns hund.


Vilken söting! Men han är gammal och har tappat en del tänder så tungan har inte längre något att stoppa mot...


Det gör att han ser ut som Toker hela tiden! Haha! Men söööööt!

Så bar det iväg och vi stannade på vägen för at äta en varm korv och det ska vi så här i efterhand vara glada och tacksamma över. Annars vet jag inte hur den här näringsfria galan hade slutat...


Framme på Western Farm i Boden där festen skulle hålla till. Kändes lite kylslaget när vi kom dit men de har full rulle hela året. Inte många ställen i landsorten som serverar 10 000 julbord!


Åsa tittade in till fotografen - men jag stod ju där ute... Haha!


Sedan följde soundcheck och en hel del slamsande... Haha! Ja, det underlättar faktiskt eftersom man annars skulle ha blivit lite arg då och då.

Vi har ju hållit på rätt länge i branschen ( mer än 30 år var?) men är glada och öppna när vi kommer till nya ställen. Det ska man kanske inte vara eftersom vi då ofta stöter på världsmästare som ska "lära oss" lite elementära saker. Det gör mig alltid lite frustrerad... Och man vill ju inte börja med att trycka till någon! Haha! Nåja, vi har ju roligt tillsammans och jag såååååå glaaaaaad att vi har varandra! Allt blir så mycket roligare och enklare när man får dela det med någon! Särskilt Åsa!


Tuffa uppgifter i logen! Strumbyxor är inte kul...


Väntan är inte så rolig heller... Men jag hinner få snyggt mellan tänderna! Haha! Kolla ljussättningen Acke!


Och de här systemen skulle vara de allra senaste men av ljudkvaliteten att döma så måste vi kolla upp detta med Peter. Är det verkligen så? Jag blev i alla all inte särskilt imponerad men det var mycket tjat om att allt var digitaaaaaaaalt... Teknikern vann sig dock och visade sig vara en riktig klippa!


Redo att ta emot och dra igång!


Fint i lokalen och bra sikt för alla! Åsa lyser i kapp med ljusen!


Lite mingel med gästerna och Åsa hade turen att stöta på ett par hon kände! Annars var det inte många bekanta ansikten.


Eller så skrämde Åsa iväg dem... Det lustiga var att den fotograf som plåtade alla gäster framför den här fonden försvann när vi dök upp... Haha! Men han kanske såg att vi redan då var rätt hungriga... 

Vi var lovade mat innan allt skulle dra igång och var ju på plats redan 16.00 för soundcheck. Här var klockan nästa 19.00 och vi hade inte sett till en endaste macka... 


I minglet spanade vi dock in sjukt goda snittar! Men man kan ju inte ta hur måga som helst. Våra vita klänningar mitt i allt detta svarta gjorde oss ju rätt synliga... Haha!


Men det var som sagt snyggt i lokalen och vi kände oss ändå rätt peppade och glada!


Lite hög scen kanske...


En del kom sig aldrig upp... Haha!


Och andra satt alldeles för nära baren... Två barer på 300 pers är ju bra service - men ibland lite för bra. Den här sidan av lokalen blev ordentligt surrig!


Första passet gick dock alldeles lysande, vi höll tiden, folk var med på noterna, skrattade, vi kände oss fantastiska - och gick sedan upp i logen för att få oss lite mat... Trodde vi... Kvinnan som hade ansvaret för artisterna och skulle fixa allt kom upp flera gånger för att fråga om vi hade fått något och begav sig sedan iväg för att fixa... Det måste ha kommit helvetes många saker i vägen! Eller så var hon dement redan vid 40 års ålder...
 
Nåja, nu blir det här så långrandigt så jag måste ta en paus. Jag är ju som sagt var trött och återkommer därför om en stund! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0