Äntligen premiär!!!

Härlig premiärdag med så pass mycket tid att vi faktiskt hunnit med alla förberedelser och knappt stressat alls. Det är så skönt eftersom man då kan komma in i föreställningen med ett stort lugn och bara läääängta efter att möta publiken!

Anna har gjort ett fantastiskt jobb med ljuset och det blev superfint när det var klart!


Och att få jobba med Åsa är sååååå härligt! 


Mycket energi och ännu mer kärlek!
 
Ikväll har vi också glittrat till oss ordentligt. När vi piffat klart och bytt om var det dags att gå ut i foajén och möta publiken!


Skön samling med mamma och pappa, faster Sonja och Ulf, Yngve och Karin och den här mannen i permobilen som jag träffade på OBS och lovade en biljett om han skulle dyka upp. Och han kom. Och jag hade kommit ihåg biljetten! Kul! :)


Härliga Daglösten kom även ikväll. Rune och Ingegerd är trogna fans och alltid så glada!


Och jag hann också krama om fina Mariana Laine! Så roligt att du kom!
 

Och Karin... Käraste Karin hade med sig överlevnadspåsar! Tack! 
 
Hur gick det då? Jodå, alldeles fantastiskt bra! Vi hade kunnat hålla på ännu längre och publiken var lyrisk! Vansinnigt roligt!
 

En skymt av Belinda från sidan av scenen (jag skrattar gärna med!) och stort Tack till alla fantastiska människor som kom! Ni är helt otroliga och vi har haft precis lika roligt! 

Tack för ikväll! Ses imorrn alla glada!

Finns lite biljetter kvar och Turistbyrån är öppen lördag så häng på låset. Nu har vi avnjutit Foods magiska Tapas och dagens dessert som var heeeeeelt gudomlig... Man måste ju få fira lite en sån här kväll! Och sova lääänge...

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0