Slitsam dag men Glad påsk!

Tuff start idag med problemlösning i produktionen som drog ut på tiden... I det här skedet i processen är det många starka krafter i omlopp och det är viktigt att ställa samma kurs - annars går den här atlantångaren inte i hamn i början på maj. Blev lite knepigt ett tag men löste sig till slut! Känner att jag nog är en bättre diplomat idag än för 15-20 år sedan - har en annan trygghet och försöker i alla fall både sprida glädje och lyfta andra! Sedan gillar jag verkligen hela teamet! Bara proffs! 

Men det tog ändå sina modiga timmar innan jag var hemma igen och då fick jag ju fint besök! 
 

Påskkramar och pussar och godis och mjuka kinder och glada leenden! Finaste My "Påsken" Bergvall! 

Ja, hon tål att tittas på fler gånger! En påskkärring värd namnet! Men hon kom ju inte ensam... Idag är lillebror på dagen sju månader och det börjar vara hög tid att iklä sig påskens mest lönsamma outfit:
 

Max "Peruken" Bergvall! Killen som gett hucklet ett ansikte! Vilken goding!


Och lika slagfärdig som en gammal tant! Haha!


Max med sin söta mamma som valde att vara civil idag! Och snygg!!!


Nästan hela familjen! Pappan hade just fått goookaffe och det vill man gärna njuta av!
 
Underbart att få träffa er en stund! Behövde lite positiv input efter en lång dag. Nu hade jag massor med jobb kvar men orken tog slut, så ikväll har vi bara ätit rester och sett Skellefteå AIK krossa Färjestad ännu en gång! 
 

Fick besök även ikväll av sötaste Ida och Tilde! Ida, som brukar passa Skrållan, hade med sig ett helt påskägg till henne! Fullt med Whiskas och en tofs att leka med! Så fiiiiiint! Tack Ida!

Äntligen påsk! Glad sådan på er alla! Kram från oss och Skrållan! Hon är väldigt "äggad" på maten! Haha! Tjolahopp!