Produktion!

Startade dagen med att ta emot bästa Åsa och åka till Norsjö. Så länge sedan vi sågs ordentligt och så kul det ska bli att få jobba tillsammans framöver. Vi hann surra massor på vägen och dra upp lite riktlinjer inför kommande samarbete! Fortsättning följer...

Men idag skulle vi besöka Trätrappor i Norsjö för ett kommande uppdrag. Oerhört trevligt möte med glada och öppna människor i ledningen. Kan bara bli bra!
 

Själva festen kommer att vara i en del av den enorma verkstaden!


Och här uppe blir scenen!


Åsa förklarar vårt förhållande till både höjder, cementgolv och räcken... Typ... Johan och Madde verkar förstå! Typ... Haha!


Efter möte och innan lunch fick vi också en guidad tur i fabriken! Här hade man trappat upp (Haha! Var får jag allt ifrån?) ordentligt och spikpistolerna gick varma!


Drömtrappor i parti och minut! Allt är specialbeställningar så det blir inga enkla fyrkantiga paket á la IKEA...


Lite rörigt i taket... Bra utsug? 


Och vad har vi här då? En toalett för hockeyfans?


Nääääääeeeee, en telefonkiosk där man får lugn och ro! Ljudnivån var annars ganska hög...


Och de gör också limträ till sina trappor. Åsa tyckte att jag skulle köpa en sån här liten maskin till maken... Hmm... Kanske blir snygg i vardagsrummet? Haha!


Mycket på kö... Vi förstod väl inte allt...


Schema för praktikanter... Kanske ska börja där?


Eller hämta oss ett par nya byxor? Hittade inte till Sannas kontor så jag är glad att jag tog egna på mig innan vi åkte! Haha!

Efter god lunch bar det av hem igen för lite kaffe och jobb, en sväng på lasarettet där svärmor ligger efter en sväng med andnöd. Hon var piggare idag så vi hoppas att hon snart får komma hem! Sedan iväg till Kopparhallen där det idag har varit soundcheck hela dagen. Ikväll var det dags för kören att testa ljudbilden.


Olle tog emot och förklarade. Eller så berättade han att han hade ont i örat? 


Han provgick i nivåerna för att berätta om placering och scenerier.


Och här verkar han hålla i skallen... Svindel? 


Ingen höjdskräck bland körmedlemmarna i alla fall! De sjöng både vackert och starkt!


Och deras alltiallo Christina satt ensam på läktaren... Hon verkar ha en särskild fallenhet för det... (Lite internt skämt efter att ha sett en bild av henne ensam i arenan...).


Urban som är ljuddesigner pratade ljudbild och medhörning!


Torbjörn verkar vilja byta ljudet mot belysningsavdelningen - eller så tycker han bara att det är snyggt med pannlampa... 

Cay som komponerat musiken diskuterar med Leif Åkesson och kören om detaljer. Det gick i alla fall hur bra som helst och jag ser fram emot nästa rep på torsdag! 

Bra jobbat alla som gjort lååååång dag idag! Köpte lite varm korv och läsk till trötta ljudtekniker som inte haft middagspaus. Man vill ju sköta om sina "pojkar"! Haha! Men nu ska "mamman" gå och lägga sig efter en bra och intressant jobbdag! Det tar på krafterna att vara "mitt i produktion", som Tage skulle ha sagt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0