Ingen ordning...

Igår gick vi in på den lokala polisstationen här bredvid för att kolla när grindarna egentligen stängs till den staty vi skulle fotografera. Jo, söndagar stänger den 19.00, måndagar är allt stängt här och resten av veckan ska grindarna vara öppna till ca 22.00. Perfekt!
 
Därför klädde vi om oss i vitt igen och gav oss ut mot hamnen! Var den öppen? Nej. Åhhhh! Vi som hade så mycket planer... Men det var bara att ta nya tag! Vi var omklädda, sminkade och hade Mie som fotograf. Bara att börja!
 

Voilá! Min tur att börja som primadonna! Och Mie är beredd... :)


Men vi var tydligen inte helt överens om klädvalet... "Varför måste du ha likadan som mig?"

Nej, värst var det nog när vi gick genom stan eftersom många kanske trodde att vi skulle gifta oss... Haha! Men vi hittade andra platser att plåta på och det var kanske inte platsens fel att det ibland inte blev bra...


Här har modellerna tydligen somnat... Haha!


Men här piggnade vi till igen! Många bilder blev riktigt bra och vi riktar ett stort Tack till Mie som uppvisat styrka, tålamod, glädje och säkerhet när det gäller att hoppa in som fotograf! Bra jobbat!


På väg till nästa plats!


Lite tokiga igen utanför Picassomuséet! Klänningarna gör sig bra på bild!


Och här hittade vi en underjordisk håla som tidigare (Romartiden) varit någon form av vattencistern. Numera var det glaslock ovanpå och flera meter till botten. Kändes lite kusligt att ställa sig ovanpå - men det höll!

En tonårsbild får avsluta "Christine Travels" andra resa som varit helt perfekt! Undrar var vi ska åka nästa gång? Tack Mie och Åsa för underbart sällskap, jobbsnack, skratt, matglädje och avslappnad samvaro i en så härlig miljö! Åker hem stärkt på många sätt!

Sedan gick vi och åt middag men nu är klockan mycket och vi ska resa hem imorrn så jag gör det bästa av situationen och stänger bloggen för idag och går och lägger mig! Sov gott alla! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0