Glöm allt...

...jag sa om charmiga franska sånger på dragspel! När musikhelvetet hade pågått i mer än åtta timmar så började man bli smått galen!
 

Ja, så här såg det ut vid sjutiden på kvällen... Och det hördes desto värre...

Nåja, det var bara att försöka tänka bort, stänga fönster och ignorera allt. Vi har nämligen jobbat hela eftermiddagen med struktur och förberedelser inför vår kommande krogshow! Och när hjärnorna började bli utslitna tog vi en dusch och piffade till oss för att gå ut och ta lite bilder.


Voilá! Åsa som den värsta Hollywoodprimadonnan och Mie som vår hårt arbetande fotograf!

Det gick både bättre och sämre... Den där statyn vi skulle fotografera oss i hade polisen stängt in... Måste vara folkloristernas fel att grindarna ut mot havet var låsta... Men vi ska dit igen en annan dag och ska då först prata med polisen som har kontor i våningen under. 


Men vi hittade en annan plats och tog lite knasiga bilder. Här är en oskarp men glad!


Och resten är lite hemliga... Som ni ser var vi ute tills det blev mörkt! Och i bakgrunden ser ni statyn som inte ville vara med på bild...


På vägen tillbaka hyllade vi vår tålmodiga fotograf som både piffade oss och plåtade! Bra jobbat Mie! Du är helt oumbärlig!
 
Avslutar med ett porträtt som blev ganska OK. Det knepiga när man ska ta bilder av två personer är ju att när den ena är nöjd så är den andra det inte... Vi turades om ganska friskt!
 
Lång dag som nu ser ut att vara över efter middag och efterföljande crèpes med nutella... Otroligt bra innan man ska sova... Haha! Imorrn är det sovmorgon och sedan får vi se vad vi hittar på. Hade tänkt oss till stenstranden som inte ligger långt härifrån. För den närbelägna och lite ofräscha sandstranden vi passerade på vägen tillbaka från hamnen vill vi inte besöka. Anledningen? Jo, när vi närmade oss utgången i muren ikväll så började marken runt papperskorgarna röra på sig...
 
Råttor! Stooooora! Och säkert ett tjugotal som sprang alldeles bredvid oss! Ja, ni ser ju storleken på dem eftersom det här är stora soptunnor. En råtta står alltså på bakbenen... Fyyyyyyyy så äckligt! Jag försökte gå fram och fotografera men det börjar ju krypa i kroppen direkt! 
 
Nej, nu måste jag knoppa in efter en lång och bra dag där vi fått mycket ur händerna! Känns fantastiskt bra! Imorrn vill vi ha soooool igen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0