Supersöndag!

Fullmånen gjorde verkligen avtryck i natt och det blev någon vakentimme där jag för ovanlighetens skull inte kunde somna om. Desto gladare blev jag över att bli väckt av finaste sonen som kom med kramar och kaffe på sängen! 
 

Fina Oskar och Lisa kom hem från Gran Canaria igår och hann somna innan jag kom hem. Nu fick vi ha lite mysmorgon med frukost och titta både på solbrännan och lite bilder från resan!


Ja, de hann också med lite album med bilder från när Oskar och Emilia var små. Söta då och söta nu! 

Skjutsade dem på bussen och åkte hem - och la mig igen! Jag var så trött och maken jobbade och jag kände att jag bara måste vila! Efter en timmes power nap steg jag inte ens upp utan låg jag kvar i sängen och gick igenom gamla bilder på telefonen - bra med en rensning! Den är så proppad att jag inte ens kan uppdatera... Efter att ha duschat, handlat och fixat lite middag så åkte jag till syrran!


Ja, ni ser ju vem jag fick låna: Söta Max!


Och söta My! Hon har nu utsett mig till sin favoritmoster! Wow! Jag kan ju inte säga till henne att hon inte har någon annan... Jag njuter av att vara utvald!


OCh så fick My låna kameran igen. Måste träna henne att hålla stilla och vissa bilder blir riktigt bra!

Den här kanske Max inte skulle vara helt nöjd med... En liten hamster? Haha!


Och sedan blev det en stunds bus och lekar! 


Inte skarp med sjukt rolig! Haha!


Och här är My igång igen! Max - med kräks och allt!


Mera lillebror! Ni kanske tycker att det är tjatigt men barnen är ju bara för söta!


Och My hann också knäppa en bild av mamma när hon kom ut ur duschen... Värsta paparazzin! Haha!


Den här tror jag att jag tog... Men man vet aldrig... My har talang som fotograf!

Fina My och Max! Tack för att jag fick komma och vara tillsammans med er ikväll! Det blev en skön avslutning på en fin söndag! 

Nu ska jag se bron tillsammans med mamman och sedan blir det lite textplugg inför morgondagens genomdrag! Och kanske lite sång... Om jag inte somnar!