Dag 2!

Vilken magisk kväll! Har bara fått lovord och vi känner oss så nöjda - men självklart trötta efter den här enorma urladdningen som en premiär alltid är! Nu har vi dock sovit länge och jag har fått fantastisk hjälp här hemma av Åsa och hennes syrra Barbro som bytt gardiner och torkat fönster. Otroligt! Men nu är alltså staken på plats! Haha!


Och här får ni ett smakprov från gårdagen där vi blir omkramade av en glad VD!
 

Vi har gott om hjälp av väldigt duktiga och proffsiga människor på Folkparken! Elin som sitter till höger om Åsa tar hand om alla bokningar och Reema är den bästa hovmästare man kan tänka sig! Puss!


Och så här glada är jag och Sanna! Hon är också en sån pärla och den som turnerat tillsammans med Sofia på Melodifestivalen!  


Här gör hon förresten en #dementi! Nej, hon är inte höjdrädd - det var bara svettigt under lamporna! Ja, se bloggen tidigare med skyliften...
 

Eftersittning med lite julmat igår och massor med kramar till bästa Sofia! 

Och största kramarna till kärlekarna som var där! Jag måste få ta en bild på er, sa jag till dem. "Är du seriös?" sa Oskar. "En till!!!" Haha! Ja, är man fin så får man lida pin - och bli fotograferad av mamman!

Nu har vi fixat till oss och laddar för en ny show ikväll! Ska både hylla Skellefteå och laget som spelar i lokalen bredvid! Nu kööööööööör vi!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0