Regn och energi!

Vad gör man när vädret blir sämre? Jo, man ligger läääänge och håller sig sedan inomhus! Härlig start på en ledig dag!

Men jag drömde igen... Jag vaknar ofta till på morgontimmarna och när jag då somnar om kan det bli fruktansvärt rörigt! Kom inte ihåg allt men vi gjorde nån teaterproduktion hemma hos Mats Bohman. Skådisen Susanne Hellström var med och även Anki Lundberg i någon roll som sig själv. Dessutom var det någon stjärna som skulle medverka och när han kom in i det jättestora köket så skulle alla skratta... Även om han inte såg särskilt rolig ut. Han gick för övrigt ut och in hela tiden så man fick vara på tårna... Haha! Ja, man undrar ju vad allt betyder!

Men som sagt, mysdag i regnet. Oskar och Lisa kom hem till oss för lunch och det är precis som förr. Vissa får extremt mycket energi när de inte får vara "ute och leka"... Sonen ägnar sig gärna åt någon form av hopp där han klappar händerna under det ben som är i luften. Ja, det är hur jobbigt som helst men han är nog i bra form:
 
Eller vad säger ni? Han kommer väl att slå skallen i taket en vacker dag... Vi blev lite slamsiga och skrattade mycket. Försökte ta lite fler bilder på ungdomarna:

   
Oskar fick ha Lisas hår som mustasch men innan jag var klar hade han börjat larva sig igen...

Ni ser ju hur det slutade... Värsta gapflabbet! Men det är så skönt att de kan skratta och larva sig tillsammans! Man blir som lycklig i deras närhet! Finingar!

En match Yatzy kan man ju inte undgå att spela. Tror Oskar har fört traditionen vidare även till Luleå. Lisa var lite spänd...

Men Oskar helt oberörd? Haha! Ja, de hade inte behövt vara nervösa. De vann båda två med exakt samma poäng... Nu har de åkt till nästa föräldrahem för att äta middag. Jodå, de sprider gracerna tämligen rättvist!

Vi fortsatte att kura inomhus efter en shoppingrunda på Solbacken. "Och det är baaaara regn hos oss." Inte ens "Kungsörnen" verkade vara i någon vidare form...


Snart mitten på maj och man är fortfarande glad över att man kan göra upp eld i kaminen för att slippa vara så frusen. Men nog kommer värmen. Jag fick i alla fall så pass mycket energi av brasan att jag gjorde en god middag!
 

Sallad med gurka, paprika, avokado, sparris, physalis, parmesanost, surdegskrutonger, balsamico och stekt, skivad marulkskind! Oj, vilken god fisk!
Ett fast kött som nästan kan tas för kyckling på bilden. Älskar den!

Men nu får det kanske bli mer kött framöver. Har ikväll köpt en kvarts kalv som jag ska hämta imorrn. Bara att fortsätta grilla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0