Midsommarafton - 1

Long time no see! Uppkopplingen här är så usel att man inte sätter sig vid datorn i onödan... Vi har dessutom haft otroligt trevligt vilket också gör att jag inte haft tid. Har man ledig helg så har man! Haha! Hur som helst är jag tillbaka - med en riktig dunderförkylning på gång... Inte bra. Ska kurera mig under dagen och inte göra annat än att vila i solen som just nu verkar vara på väg tillbaka efter nattens regnande.

Måste ju börja från början. Strax före midnatt kvällen före midsommar så anlände våra kompisar och det är i år 10 år sedan vi köpte husvagnar och besökte Bergafjärden första gången. Så roligt att ses igen och få vara tillsammans flera dagar. Gamla goda vänner är som ett par väl ingådda skor - blir bara skönare med tiden!


Det fanns något gruvsamt över dem att sätta upp förtältet när man anländer efter lång körning och sent på kvällen men vi var ju sex personer som ville hjälpas åt och då går det fort!
 

Ett par små kriser? Näääee, helt normala funderingar när det är första gången på säsongen! P-E har ett så underbart minspel att han blir ett perfekt foto-objekt!
 
Så där ja! Tog inte en timme att få allt på plats! Ganska skönt med ljuset som vi har här uppe. Det här hade inte varit roligt att göra i mörker vid midnatt... Bara att sova och ladda för nästa dag!

Delar upp det här inlägget eftersom uppladdningen går extremt lååååååångsamt...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0