Luleåkalaset!

Ja, det finns väl en festival som går/gått under den benämningen men jag har också fått ha ett sådant idag! Vi tog först en välförtjänt sovmorgon, efter en vecka där vi båda jobbat som idioter, och åkte sedan upp till Luleå för att träffa:
 

Oskar och Lisa!!! Eftersom jag fyller år imorrn och de inte kan komma ner och fira så ville de att vi skulle komma upp och ses i Luleå istället - och det säger man ju inte nej till! Alltid så mysigt att komma hem till er och både få skratta och kramas!!! Bästa presenten är ju alltid när man får träffa familjen!


Men jag blev mer överraskad än så! När vi fått kaffe plockade både maken och barnen helt oväntat fram paket! En bild säger ju mer än tusen ord och ni ser hur glad jag blev! Fick Christina Ohlssons senaste bok av maken och ett presentkort på Cos i Göteborg från Oskar & Lisa och Emilia & Abbe! Tack snälla ni - det är ju min favoritaffär!!! :)


Men inte bara det! Ulf kom ju med ett liiiitet paket också! I det fanns det en liiiten ask med en liiiiten påse och där låg ett helt underbart smycke!


Ett ljuvligt hänge till mitt Tomas Sabo-halsband! Såååå fint! Tusen Tack! Jag älskar det redan!


Sedan åkte vi på stan för att äta lunch och gick på Lisas inrådan till Sushibar som också har fantastiska sallader. 


Det blev en hälsosam "Supersallad" med handskalade räkor, broccoli, jordgubbar, papaya, melon, rödlök och en underbar mango/ingefära dressing! Så fräsch och så goda smaker! Och vad tror ni fick för nummer på vår mat?


51! Lika många år fyller jag alltså imorrn (och det behöver verkligen inte firas!). Smycket har jag redan på mig och gillar det skarpt!


På väg därifrån stötte vi på Oskars kompis Adam som var på väg för lite shopping! Kul att träffa dig igen och se att du mår bra! Nu blir mamma också glad när du syns på bloggen! Eller hur Susanne? :)


Vi åkte på Storheden för att skjutsa runt ungdomarna som behövde myggnät och annat till lägenheten. Det är ju en bit dit så det är skönt att få skjuts! Och på Biltema ska man tydligen hitta reservdelar till både nya och gamla cyklar som den här... Synd att man inte behövde några...


Oskar hittade någon typ av skydds-skärm med tillhörande förstoringsglas och började se ut som "Bosse Bildoktorn"!


Roligt att se att de har humor båda två! Goa, fina ni!


Avslutade med kaffe i bersåkoppar och surdegsbröd med olivolja, tomat och flingsalt hemma hos Oskar och Lisa. Både gott och vackert! 


Och här ser ni bevis på att de även bjöd på bakelser... Uppäten? Självklart! Haha! Efter denna sockerkick blev jag så mätt att jag bara ville röra på mig när jag kom hem... 


Därför blev det en "Broarna" med fina Anna där jag också testade panoramaläget på mobilen. Lattjo bilder! 


Rundad Lejonströmsbro? Nåja, lite overkligt kanske men en helt underbar promenad i ljuvligt väder! Nu verkar regnat ha dragit iväg så jag ser fram emot en fantastisk vecka igen!

Tack för en härlig dag tillsammans! Jag har verkligen njutit! Kramar till er alla!