Kärlek, mera kärlek och konsert!

Hej bloggen! Lång dag med massor av roligheter och ännu mera kärlek! Ja, ni förstår ju att vi träffat våra helt underbara barn!!! Och sett en magiskt konsert med Mark Knopfler! Men vi tar det från början:
 

Anlände ju igår kväll och började med att sätta upp tältet! Utan detta är det här en väldigt liten bil... Nu får man betydligt mer space och slipper glo på andra så fort man sticker ut näsan!

Idag vaknade vi efter en lååång natt där vi än en gång sov som stockar. Vi var trötta efter 70 mils körning och förmodligen också helt proppmätta... Ja, vi klämde en pizza vid 22.00. Jättebra för magen! Haha! Nåja, vi kom oss upp och iväg på stan där vi skulle möta upp några vi längtat mycket efter:


Förs Emilia! Vi har inte setts sedan vi var här i mars och det är ju bra för härligt att än en gång få krama finaste dottern! Saknar dig otroligt mycket när vi inte ses!


Och sen till restaurangen där också Oskar och Lisa väntade! Ser ni vilka kärlekar som bara sitter uppradade? Jag blir alldeles varm i hjärtat! Helt underbart att få vara tillsammans med er!
 

Åt en god lunch med vällagad husmanskost! Om jag trivdes? 

Vad tror ni? Jag är ju så glad att jag nästan spricker! Att vara tillsammans med barnen är det bästa jag vet och jag älskar dem sååååå mycket!

Fick också min födelsedagspresent som var ett presentkort på Cos, min favoritbutik i Göteborg. Där finns så mycket fina kläder att jag får väldigt svårt att välja och alltid köper mer än jag tänkt... Nu hade jag ju också presentkortet att shoppa för så det blev ett lååååång besök där jag kom ut med så snygga saker. Oj, så glad jag är! Nu behöver jag faktiskt inte shoppa mer - det här var gräddan! Därför föreslog jag faktiskt en paus efter besöket.
 

En kall måste man få unna sig!
 


Och en morotstårta!


Men maken hann ju faktiskt få med sig lika många påsar!
 

Sedan anslöt Abbe efter jobbet och jag kunde få samla alla på bild! Fiiiiina!


Vi åt en snabb middag och drog iväg på konserten med Mark Knopfler!
 

Var? Trädgårdsföreningen såklart!
 

I väntan på konserten!


Och så kom han då! Mr Knopfler himself! Så sjuuuukt bra!


En av världens bästa gitarrister! Jag bara njöt!!!


Enda hindret var väl den här fula kepsen som kom med på nästan alla bilder. Den var på något sätt mellan mig och Mark...


Annars var vi ju jättetighta! Haha!


Ja, nu kan jag kryssa av ännu en favorit på listan! Lovely!


Ett och annat bra solo!!!


Och han gjorde mig inte besviken! "Brothers in arms" kom som första extranummer - den bästa låt han gjort! Jag blev nästan rörd (och det blir jag inte så fort). Helt djävla otroligt bra!!!

Ja, jag berättar mer imorrn. Nu måste jag bara sova... Kärlek!