Skrotarna!

Ja, det var verkligen ovanligt att bänka sig framför Barnkanalen ikväll - utan barn! Haha! Också ovanligt att våra stora barn satt på samma sätt hemma hos sig. Ingen ville ju missa SVT:s största satsning näst efter Julkalendern: Skrotarna! Mannen vi alla har att tacka för att hela serien utspelas just i Skellefteå är Ted Kjellson! Och det är också hans förtjänst att jag har en liten roll som Borgmästare.


Här är jag i full aktion! Förfärlig frisyr och ganska långhårig. Det var dessutom 30 grader varmt där inne... Mycket puder blev det... Men jag tycker att scenen ändå blev bra! Superproffsigt team och en bra slutprodukt! Jag gillar grafiken och klippen som jag tycker håller hög kvalitet!


Och sitter jag i "min" limousine! Fick avslag på strumporna av dottern men det är smällar jag inte har något emot att ta. Tycker att det var bra kostym till alla i serien även om man får ha på sig kläder man inte gillar. Det är ju meningen att man ska vara en karaktär och inte sig själv.

Extra kul var det att My fick vara uppe och se det här första avsnittet. Hon höll inte på att känna igen mig - det var ovanligt att jag hade läppstift... Hon vinkade också till mig i TV-rutan och tyckte att det var märkligt att jag inte svarade... Hon frågade också när Monica skulle komma hem från "Skrotlandet"? Sööööta My!

Jättefina barn är det ju också som spelar huvudrollerna! Inte lätt att vara i produktion under 7 veckor mitt i sommaren! Bra jobbat och övertygande karaktärer! Det kommer att bli spännande att följa fortsättningen och jag vet knappt vad som kommer att hända eftersom man bara läst sina egna avsnitt. Jag kommer att vara med i avsnitt 4, 5 och 10.

En väldigt rolig erfarenhet och jag tackar än en gång Ted, Happy Fiction och SVT för att jag fick vara med! Kul som attan! Och när jag nu varit på TV så måste jag väl ändå finnas på riktigt? Haha!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Kollade via Play. Ha, ha, du passar riktigt bra som borgmästare! Bra ha en alternativ karriär.
Och Kågis var ju hur söt som helst!

Svar: Haha! Ja, jag får väl sadla om! :) Och Kågis är supersöt! En hjärtekrossare!
monicalindgren.blogg.se

2013-01-10 @ 17:48:33
Postat av: Soffan (på Norran)

Du var SUPERDUKTIG!
Det var alla skådisarna från Skellet!
Kan berätta att redaktionen stannade helt när första avsnittet sändes och vi hade lite onsdagsmys framför tv-apparaterna... ;)

Svar: Härligt Sofi! Och tack för beröm! Det är jättekul att serien blev så bra! Inte helt oväntat med Ted Kjellson vid rodret... ;)
monicalindgren.blogg.se

2013-01-10 @ 20:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0