London revival!

Det var tyvärr en musical i London som vi inte fick tag på biljetter till: "Les Miserables"! Kändes lite tråkigt eftersom man gärna sett denna klassiker som spelats sedan 1985. Man hade också gärna hört "I dreamed a dream" live! Fantastisk låt som nog för de flesta kopplas till Susan Boyles genombrott i "Britains got talent" 2009. Nu kan hon gott köra den låten igen eftersom musikalen nu får nytt genombrott som film!


Vi såg reklamen på bussarna i London och bestämde att vi skulle gå och se den när den kom till Skellefteå! Idag är det därför dags för en liten London revival!


Ska bli otroligt spännande! Har hört att de sjunger live och att det inte är den allra bästa sången men va fan. Bra story, vacker musik, Russel Crowe, Anne Hathaway... Kan inte bli helt fel!

 Vi ska också premiäräta den vedugnsbakade pizzan på Don Vito! Ska bli smarrigt! Och nej, jag blir aldrig trött på att äta! Rapport kommer! Jag är också förberedd eftersom jag kört en mil på motionscykeln och lite övningar på golvet. Pizza here I come! Allt detta tillsammans med våra bästa kompisar kan ju aldrig bli en miserabel afton! Synes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0