Hårresande klipp...

Långhårig. Snäll frissa som går ut och jobbar på sin lediga dag. Avbruten sömn. Tid kl 10.00. Gissa scenariot? Just det! Försov mig... Studsade alltså upp ur sängen 9.30, kastade i mig en kopp kaffe, borstade tänderna och iväg!

Pigg? Näääääeeee... Men på plats i tid!

Ett par timmar senare var jag betydligt fräschare! Eller åtminstone så pass bra som det blir med de här förutsättningarna!

Jättesnygg färg Sara! Jag har redan fått flera komplimanger! Ja, den första fick jag av maken - som brukar glömma bort att se att jag har klippt mig. Idag var han förutseende och tog emot mig redan vid ytterdörren:

Hahaha! Tack snälla!

Fortsatte eftermiddagen med jobbmöten och ärenden. Sedan försökte vi montera takboxen (i kyla och mörker...) men ett fäste hade pajat så vi fick åka norrut utan den. Vi ska nämligen på IKEA imorrn och vi vet hur det brukar sluta... Kvällens stopp gjorde vi dock i Luuuuuleå!!!


Började med att leverera pappornas projekt till Oskar och Lisa! De här ungdomarna har tur och kunde beställa den möbel de ville ha direkt av "tillverkarna"! Lisas pappa jobbar i stål och Oskars pappa i trä. "Stålmannen" och "Träskallen"? Haha! Slutresultatet blev dock jädrigt snyggt och passade perfekt i hallen! Äppellådorna köpte jag på ICA. Läs mer om projetet på: http://uffes.blogg.se/


Jag hade också gjort ett besök på kupan för att skaffa lite partykläder till Oskar som ska på 70-talsfest. Ínte helt matchande men allt klär en skönhet!!!
Vi fortsatte sedan 70-talstemat och gick ut på en restaurang som verkligen andades "renoveringsbehov" eller "flydda tider" - kolla inredningen! Men det spelade inte så stor roll eftersom vi var superhungriga och mest glada över att få träffas och vara tillsammans! Fiiiiinaste Lisa och Oskar! Så roligt att få komma och hälsa på er! 

Ja, ni ser ju hur glada vi var! Jag har också fått en ny och supersnygg kofta av Lisa! Tack snälla!!! Och rödfärgen i håret sitter kvar!

Party all night long! Nja, en öl är väl kanske inte någon jättefest men det blev - som väntat - en trevlig kväll som vi avslutade hemma hos ungdomarna!


Jag hade nämligen köpt med mig en 4-bitars provtårta av "Mina Magiska Bakverk"! Underbart god och nog tillräcklig även för sex personer! Vi orkade i alla fall inte sätta i oss hela...

Lite yatzyspel och många glada skratt senare ska vi nu knoppa in och försöka stiga upp tidigt imorrn (jo, tjenare...) och åka upp till IKEA tillsammans! Nu säger jag bara Godnatt från Luleå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0