Tillbakablick!

Eftersom alla inte har Instagram, Twitter eller Facebook så ska jag ge mina läsare en snabb tillbakablick och även presentera de bilder som jag lade ut där under vår weekend i Stockholm. För en del blir det repriser och för andra något nytt. Kan också bero på att jag har lite nyhetstorka ikväll... Haha!


Torsdag - Incheckad på detta utmärkta hotell vars stora fördel är det centrala läget! Rummen är väldigt små men närheten till både teatern, centralen och shoppingen avgjorde!


Torsdag kväll - Besökte Scalateatern och såg Benny Haags utmärkta föreställning "Ingenting är möjligt". Starkt, personligt, roligt, underhållande, klokt och tankeväckande! Ni som inte sett den - gör det!

Fredag morgon - Maken anländer och vi promenerar till teatern där deras personal häftat upp vår fina rollup... Ja, man får väl säga att man är glad över att få synas! Haha!


Fredag - Bygge och fix hela dagen! En stunds kontemplation verkade vara på sin plats...

Fredag kväll - Här närmar vi oss show och jag lägger sista handen vid sminket! Hunken i bakgrunden är världens bästa Fjällström - den enda som får vara i damlogen! :)

Showtime! Fasen så roligt!!! Här skulle jag kunna spela hur många gånger som helst! Man kände sig hemma på en gång i lokalen, med personalen OCH med den helt underbara publiken! Sååååå kul!

Fredag natt - Eftersittning tillsammans med finaste Emilia på Scandic Grand Central! Supernice lobby där vi hade samlat många av gästerna! I bakgrunden på den här bilden ser ni Emelie Fjällström (fingrarna) och hennes kille Joakim Hemming (hunken med skägget). Ett litet tips till alla er som har tänkt göra samma sak och råkar ut för en mobil utan ström. Medtag laddare eftersom det sitter vägguttag ovanpå borden! Hur smart som helst! Särskilt om man som Emilia alltid har en död iPhone... Kanontrevlig kväll efter en riktigt bra föreställning!

Lördag morgon - Firar frihetsgudinnan! Nej, förlåt, Ulf, som fyller år! Typ 24!


Lördag förmiddag - Får mysigt frukostfrämmande på hotellet och här bekräftar också flickan att bordsbokningen till kvällens middag är helt OK! Tror hon... Haha! Jooo, det stämde.


Lördag - Shoppingdag på stan där man i vissa affärer kunde få ett handtag med väskan! Nice! Firade också med gott kaffe och gräddbakelser... :)


Lördag kväll - Underbar Thaimiddag och firande av maken på Koh Phangan! Vilket ställe! Alla ungdomarna hängde med och det var den roligaste kväll jag har haft på länge! Svårläst typsnitt i menyn gjorde bl a att vi höll på att beställa "Tre serber garnerade med färsk frukt" till dessert... Haha! Sorbet skulle det naturligtvis vara.

Söndag - Maken klär sig rätt för en promenad till Fotografiska! Ett bätterställe som vi alltid besöker. Den här gången var utställningarna kanske inte mina favoriter men kul ändå att ha sett David Lachapelle!


Söndag kväll - Kalasmiddag på Grill där de på söndagarna har liveband och grillbuffé! Mycket familjer brukar det vara och det kan bero på att barn upp till 10 år också äter gratis just på söndagarna. Intressant inredning med varierande teman på de olika rummen!


Måndag - Sista dagen spenderar vi på stan igen och får rapporter om IKEAs indragna köttbullar. Hittar kanske ursprunget till dem på Kungsgatan?


Tisdag - Idag har det mest varit träning, möten, mathandling och annat fix. Vill lägga in en ny bild och förbereda sonen på att det nu finns Biscotti här hemma - både med och utan gluten! Visst är jag snäll Dante?


Avslutar med min favoritbild av Skrållan som gärna hjälper till här hemma! Men diskmaskinen ville hon dock mest sitta på...

Tack för idag och för positiv hockeyrapport Katarina! Det brukar bli vinst när du kommenterar! Nu blir det sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0