Soool!


Lite trött och slut igår kväll men av det känns inget idag - kan bero på att humöret alltid når toppnoteringar när det lyyyyyser utomhus! Ja, jag får väl medge att jag har liiite träningsvärk men det är ju bara positivt!

Träningsvärken kanske sitter i käkarna efter att ha jobbat hårt i gårdagens avsnitt av "Skrotarna"? Haha! Borgmästaren hade en tuff motgång... Inte alltid man sätter sin politiska karriär på spel en vanlig onsdagkväll i januari...

Tufft var det också för svenskarna att möta Messi och hans Argentina. Inte kul heller med ett "lustigt" självmål i tredje minuten... Men 2-3 får sägas vara godkänt ändå!

Men nu är det en ny dag med nysnö och alldeles ny snö! Den som kommit nu är så fjunig och full av kristaller att man måste glädjas åt det vackra i det vita!

Eller hur?


Avslutar med en vacker boll och återgår till arbetet! Måste förbereda morgondagens insats då vi åker till Luleå för att ta hand om "Nordiska Bil" och deras firmafest! Och i afton är det ju träning igen! Vad trodde ni? Haha!

Har också startat dagen med spenatdrink och det kanske är därför som jag känner mig så pigg och rask! Mer klorofyll åt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0