Jobbdag i Luleå!

Hemma igen efter en låååång dag i Luleå! Joo, det tar 12 timmar att åka iväg, rigga, jobba, packa ihop och åka hem! Men vi gillar ju det vi håller på med! Ikväll var vår utmaning inte själva publiken - utan lokalen!
 
Stort företagsparty i Stadshotellets festivitetssal som ju är ett otroligt vackert och klassiskt rum! Det lämpar sig dock bättre till omickad stråkmusik än till fest med förstärkt ljud. Akustiken är helt sjukt jobbig! Allt hörs utom det man vill förmedla... Tur att vi hade bästa Peter med oss på tekniken!

Jag lämnade honom att rigga färdigt eftersom jag naturligtvis vill gå en sväng till Kulturens Hus!

Och vem kommer nedför trapporna på jobbet om inte finaste sonen!

Vi hann med en eftermiddagsfika och lite surr innan det var dags för mig att gå tillbaka. Alltid så kul att träffa och kramar dig Oskar! Det här är verkligen den sora fördelen med att åka till Luleå och jobba! :)

Hann ju in på ett par affärer på vägen tillbaka... Vete fan, men jag måste vara bra på det här? Nu kunde jag dock inte bestämma mig vilken färg jag skulle köpa på ljuskuberna i glas så jag funderar nån dag till. De finns ju också i Skellefteå. Fina var de i alla fall!

När jag kom tillbaka hade Peter riggat klart och vi inväntade Åsa för att göra soundcheck.

Snabb middag på Tallkotten innan start!

Piffade och klara gick vi för att möta och ta hand om gästerna!

Mingel en trappa ned! Den enda som plåtade mer än mig var VD:n... Jo, det är han bakom blixten! Mycket folk, hög stämning och hög ljudnivå redan här. Huset kan inte vara gjort för att ha folk i... Haha! Om de var stökiga?

Nej, rena helgonen...

Så körde vi igång! Åsa började med att länsa baren på ramlösa...

...och avsluta vårt första pass!

Det var verkligen knepigt att nå fram till de som satt längst bak och eftersom de inte riktigt hörde bra så började de prata och när några börjat prata så kunde inte de som satt bredvid höra alls... Att höja ljudet var heller inget alternativ så vi traskade runt i lokalen för att få kontakt och det blev figurerna som till slut fick publiken med sig. Kan bero på att de är så hårdhudade och fräcka att ingen vågar säga nåt... Haha! Hur som helst blev det en arbetsseger och extranummer! Sköööööönt! Tack Luleå för den här gången!


Hade turen att få åka med Peter idag och det är otroligt skönt att slippa köra när man ska åka hem. Bara att luta sig tillbaka, notera molnen när vi passerade Piteå, surra lite och slutligen bli avsläppt hemma!

Nu har jag smällt i mig ett par underbara mackor med parmaskinka och fetaost! Dags att slänga sig i säng! Tack kamrater och otroligt bra jobbat! Imorrn är det sovmorgon och barnteater som gäller! Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0