12 timmar senare...

Hemma igen efter en lång arbetsdag! Den stora skillnaden mot ett "vanligt" jobb är väl att man får gå hem med applåder, kramar och glada miner i bagaget! Det är få förunnat och jag njuter av varje minut! Det blev en väldigt lyckad och fullsatt kväll där jag träffade flera gamla bekanta och Lövångersbor som åkt för att se föreställningen när vi nu spelade på så nära håll. Kul!

Tur också att det är såpass nära till Robertsfors. Inte kul att ligga efter vägen när det är så här surt. Barmark är ju bra men halvljuset är rätt "pissigt" när lyktglasen blir skitiga. Det är väl inget man märker av i dagsljus - så den här stående långtradaren var inte svår att upptäcka - men på vägen hem passerade vi en älg (eller en ovanligt hög ren?) på Hökmarksberget. Den traskade längst vägen på höger sida och jag hann precis väja innan vi skulle ha klippt den... Puh! Nån borde lära dem att gå på vänster sida...

När vi kom fram idag var det dags för gemensam lunch. Våra fina tekniker hade ju då redan varit igång ett tag. Måste passa på att göra reklam för "Ceylon Café" i Robertsfors! Vilken fräsch och supergod Thaimat! Allt var tillagat direkt efter beställningen, hade lite krispigt tuggmotstånd och smakade helt ljuvligt! En glad överraskning!

Ja, ni ser ju att Åsa, Peter, och vår hjälp på plats Per-Johan, inte ens tar sig tid att sluta tugga när jag plåtade...

Idag fick vi också ha med oss fina Anna på ljuset vilket alltid är kul!

Scenföreställningar är det roligaste man kan spela! Full scenografi och teknik, nykter publik som själva valt att komma och köpt sin biljett, glada och förväntansfulla människor som bara vill ha roligt! Det blev med andra ord en jättelyckad föreställning där alla texter satt och allt funkade precis som det ska. En perfekt uppvärmning inför Stockholm!

Efteråt! "Av blommor och blader så blir man så glader!" (Åsas textbidrag till dagens blogg, haha!) Men när vi spelat klart var det bara att börja packa ihop igen!

Illern Fjällström jobbade som vanligt oerhört snabbt!

Och Anna fick god hjälp av Per-Johan som nog tyckte att det var rätt kul att vara med på ett hörn!


Packade och klara, alla lådor och prylar uppmärkta för vidare transport till Stockholm! Detta går med lastbil på måndag och vi hoppas få ses igen nästa fredag! Vore ju väldigt bra eftersom vi även skickat all kostym... Tänk om "Emma" kommer bort... Huga! Hon kan ju ställa till med vad som helst... Haha!
 
Nej, nu har maken kommit hem efter ett lika långt skift och det är bara att slänga sig isäng. Imorrn har han en lika dryg arbetsdag och vi kommer kanske att ses eftersom vi båda befinner oss på Melodifestivalen. Själv ämnar jag vara ledig men kameran ska ju med så ni lär väl få rapport på bloggen! Avslutar med lite hjärtliga bilder för er som inte blivit trötta på Alla Hjärtans Dag:


Hjärtesöt lampa på Ceylon Café!


Och finaste Hjärtekortet som vi fick med posten från My! Tusen Tack! Nu sitter det på kylen och gör oss så glada!

Hjärtligt Tack för idag och bra jobbat alla kamrater! Nu sover vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0