Home at last...

Full rulle idag också men jag fick faktiskt ned stressnivån en aning när jag upptäckte att julafton inte är förrän på tisdag! Nice! Det ger mig ett par dagar (som visserligen innehåller dop, middag och konsert) över att hinna slå in julklappar och fixa färdigt.
 

Idag hann jag bara upp i nattskjortan innan Sonja och Sture knackade på och kom för att dricka kaffe innan farfar skulle till optikern. I samma veva kom också Oskar hem och jag tror att både farmor och Skrållan blev lika förjusta! :)

Stök här hemma, gemensam lunch med rådjursbog och hemgjord potatissallad, ärenden på stan, korrekturläsning, tvättvikning och annat kul innan det var dags att åka söderut för att hämta Emilia och Abbe i Umeå! Yezz!


På flygplatsen i Umeå har man köpt in Jögge Sundqvists underbara möbler med både täljda detaljer och snidad text! Superfina!


Här är en annan variant! 


Och här kom det bästa av allt: Kärlekarna!!! Oj, så oerhört roligt! Och som jag har längtat! Välkomna hem!


Trötta båda två - men såååå glada!

Blev en snabb hemfärd och när landade vi hemma och Oskar och Lisa anslutit så var vi äntligen samlade hela familjen för första gången sedan i juli! Underbart med lite kvällsmys! Kärlek till er alla!

Nu ska jag sova och njuta av att bara vara! Har ju fått den bästa julklapp jag kan få idag! <3
 
 
#1 - - Anonym:

Lycka är att få hem alla barnen❤️!! Tack för att Anna fick åka med er från Umeå, supersnällt av er!!😃 ha nu en underbar jul och än en gång tusen tack!! 😘/Susanne

Svar: Alla barn ska hem! En annan gång är det någon av våra som behöver skjuts! Supertrevlig tjej dessutom! God Jul på er också! Kram!
Monica Lindgren