God Jul!

God Jul på er alla! En fin julafton är till ända och jag ser fram emot att ganska trött, men väldigt nöjd, slänga mig i säng och i tanken gå igenom dagen igen. Jag gillar att ligga i sängen nån timme och spela lite på telefonen, tänka lite och läsa lite tills ögonen inte går att hålla öppna. Då somnar jag i regel som en stock!
 

Mycket klappar blev det ju - men vi har också blivit fler i familjen och därför fler paket. Vi tycker nog allihopa också om att ge! 

Efter frukost och fixande bar det av till Lövånger och makens syster där vi skulle träffa hans familj och äta lunch!


Emilia och Abbe på plats hos Berith och Krister!


Och här är kusinerna med sällskap uppställda! Ett fint gäng även om Emil och hans tjej Ida saknas. Här började alla också protestera över att jag alltid tar bilder... Gissa vem som fick igen med besked?


Haha! Alla hotade med att instagramma... ;)


Här fastnade också jag och maken på bild! Var tvungen att slänga på mig en röd kofta för att inte bli helt svart... Det är ju ändå jul! Haha!


Och här är fina farmor och farfar med barn och barnbarn! 


Dags för lunch med dopp i grytan! Så himmelskt gott detta är! Abbe fick prova för första gången och var kanske inte lika imponerad men han testar det mesta och klagar aldrig - en svärmorsdröm! 


Nästa svärmorsdröm sitter här: Lisa tillsammans med Oskar och en halv flaska julmust... I'm an excellent photographer... Haha!


Fina Oskar! Att få fira jul med barnen är det bästa som finns och egentligen det enda som behövs!


Fina Emilia! Så underbart att ha fått ha er hemma! Imorrn bär det av till Göteborg igen för dem och det känns lite ledsamt... Men vi ska snart åka ner!


Makens lillasyster Berith hade huggit den fina julgranen (som jag glömde fotografera), bakat underbara desserter och även hunnit hjälpa sina föräldrar med allehanda göromål innan jul! Du är fantastisk Berith!


Här tar Oskar och Lisa för sig av både halloncheesecake och en kladdkaka med choklad och lakrits som serverades med lemoncurdgrädde... Smarrigt!


Lite paketöppning för farfars hann vi också med och här öppnar de ett foto av Emilia och Abbe som de fick. Förra året var det Oskar och Lisa som delade ut foton och de är bara för fina allihopa!


Här har Sonja öppnat makens bästa julklapp! Han fick nämligen en snöslunga i julklapp av sina föräldrar och gjorde sedan en bild där han är ute och kör den som han placerade i en snöglob. Fint! Nu kan de skaka medan han skottar...


Tusen Tack för några fina julaftonstimmar! Eftersom vi hade ännu ett pass att genomföra hemma så studsade vi norrut!


Efter Kalle Anka på TV fick vi besök av syrran med familj och där fanns en tjej som var väldigt spänd på att få träffa tomten... My!


Lillebror Max var på ett strålande humör och flyttade mellan olika bärvilliga famnar! Han blev väldigt förtjust i Abbe!
 

Och My lade beslag på Oskar och Lisa tills det var dags!


Och till slut kom han! Efter att ha bankat på fönstret och vinkat glatt så släpptes han in och delade ut paket!


Och Max fick också sitt första paket! Han såg mest förvånad ut... Haha!


Sedan blev det full rulle med paketöppning och det är ju väldigt roligt att ha småbarn med på den här aktiviteten! My provade glatt nya Pippi-dräkten som hon fått av farfars och landade sedan i soffan med film innan det var dags att äta gröt och allehanda jultillbehör!


Max öppnade inte särskilt många paket... Han låg lågt och var nöjd ändå!


En lite trött herre strax innan det var dags för dem att åka hem. Tack för att ni kom och delade den här julaftonskvällen med oss!

Nu är Oskar och Lisa hos hennes föräldrar för en ny mat- och julklappsstund och vi börjar varva ner för att snart landa i sängen. Imorrn blir det skjutsning till Umeå och ett sorgligt farväl men också med stor glädje över att ha fått vara tillsammans! En fin julafton på alla sätt! Stora julkramar till er alla och Tack för alla fantastiska julklappar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0