Mat å fest!

Underbart härlig dag fylld med aktiviteter och jobb! Precis som det ska vara när det är riktigt roligt! Började med att sova onödigt länge och det är ju en lyx jag kan unna mig när jag ska jobba på kvällen. Började därför inte jobba förrän till lunch då jag hade bokat möte med fina Ulrica Rauhala:
 

Hon bjöd på lunch på matfesten och vi valde Foods härliga tallrik med så goda smaker! Den gravade rödingen med citronkokt fänkål var nog den riktiga höjdaren även om allt smakade fantastiskt! Vi hade dessutom riktigt inspirerande snack om ett kommande projekt som jag gick igång på! Kul!


Mycket folk till lunch precis som det ska vara! Så roligt att alla älskar matfest!


Och själva generalen gick runt med kameran och nya objektivet! Här visar Jonas att hans är större än min och det var nog ingen överraskning... Haha! Bra jobbat med allt! Det såg ut att flyta på även om det var mycket "gubbar"...


Nästa "gubbe" är ju den ständige konferencieren Staffan Ling som alltid gör ett bra jobb! På scenen bakom honom stod Robert Lindberg och två andra män som skötte lite musikunderhållning under lunchen. Senare intogs scenen av några andra gubbar/killar/karlar. Var är kvinnorna???

Anledningen till att jag stör mig så otroligt mycket just idag var väl artikeln jag läste på Aftonbladet om nomineringarna till TV-priset Kristallen där alla manliga programledarpar nominerats som duo - men inte Erik Haag och Lotta Lundgren. Där var bara han nominerad... Vad fan liknar det? Läs den här: http://www.aftonbladet.se/kultur/article17364306.ab


Nåja, hem och lugna ned sig, bläddra i Norran, prata med maken och inse att det idag också var vernissage på Norranfotografernas utställning "35 år av längtan" - deras bilder från AIK:s SM-guld! Måste ju ses!

Åkte ner på stan, gick och röstade på Brinken (jo, det är ju folkomröstning nu och alla bör använda sin demokratiska rättighet) eftersom jag åker bort och inte är hemma när det är dags 8 september. Och sedan tillbaka till Nordanå:


Första intrycket var: "Fantastiskt!" Bra bilder, hög kvalitet, mycket folk - och godis! Haha!


Anders Westermark hälsade välkommen men jag lät fotograferna själva stå i centrum idag!


Maken hade tagit många fantastiska bilder och även kommit med på ett hörn själv!


Jeanettes maffiga bild från firandet när bussarna kom tillbaka från Luleå hade tryckts upp som tapet! Härligt! Den här kunde man avnjuta på avstånd.


Andra bilder blev skådade på betydligt närmare håll... Haha! 


Lasse pratar foto med andra kollegor i branschen!


Och Ulf och Leif minglade respektive jobbade!


I vimlet syntes också David Ekström med gravida sambon Sandra. De står här tillsammans med Ola Westerberg som tagit flera av de otroliga bilderna!


Avslutningsvis blir det lite Oscar Möller... Hans filmade intervjuer från omklädningsrummet efter segern är bara hur bra som helst! Han är klockren som reporter och en riktig lustigkurre! Ja, han är inte dum på planen heller...

Hörde att han flyttat till Morö Backe och kanske kan man få kommunen att tända lamporna nu? Vi kan väl inte riskera att en guldkille som han blir påkörd eller nåt? Noterar här också att när vi åkte hem från Harrbäcksand lördag natt vid 01.30 så lyste hela Hedensbyns industriområde! Varenda liten gatstump hade full belysning! Hur tror ni det såg ut på Morö Backe? Just det. Kolsvart! Men det var ju inte det jag skulle skriva om även om det gör mig arg varje kväll!!! Riktigt arg!!!

Lugnade ned mig efter vernissagen med ännu ett besök på Matfesten. Den här gången med maken!


Och i vimlet syntes nästa Ekström! Den här gången "lillebror" Stefan! Ja, jag tror att det här var en passning till brorsan David... Stefan är väl den äldre om jag uppfattat saken rätt.


Nu åt vi mera mat från Food och testade deras hamburgare. Nåt så sjukt goda! 

Hem för att plugga text en sväng till och sedan iväg till Maskinhuset i Sävenäs där jag skulle underhålla lite folk från Primärvården.


Gjorde överraskande entré från övervåningen!


Och fick gästerna att verkligen se upp till mig. Det händer inte ofta! Haha!


Nej, jag tog mig senare ner (alldeles själv!) och tackar Johan för bilderna som han tog under tiden. Tycker att det är svårt att plåta mig själv när jag uppträder... Haha! 


Ja, jag såg ut att ha ganska roligt själv också. Och det har jag! Jag älskar mitt jobb även om det kräver enormt mycket energi. Allt man får tillbaka lyfter en - ända upp i spiraltrappan igen!

Klämde i mig en dessert medan jag väntade och avslutade kvällen med ett par rostmackor... Har inte ätit marmeladmackor på evigheter men idag har jag stoppat i mig allt! Jag behövde kanske lite näring? Haha! Nä, nu blir det sängen. Lång dag imorrn också. Sov gott alla och gå på Matfesten. Det är en höjdare!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Kvinnor har kanske såna arbeten att det är svårt att ta långlunch? I allafall alla med serviceyrken. Män utnyttjar flextid?

2013-08-30 @ 00:00:03
Postat av: Monica

Självklart är det så! Men jag tänkte mer på scenen, i arrangörsledet, konferencier mm. Saknade kvinnor!

2013-08-30 @ 00:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0