Luftballonger...

Från det ena till det andra! Kvällen kan väl sammanfattas som rubriken antyder. Om ni förstår vad jag menar...


Efter en siesta på rummet fixade vi till oss och drog iväg på stan för att äta middag! Och redan där stötte vi på den första gynnaren uppe i luften!
 

Fin kväll, ljummet i luften, snygg tjej, ny klänning, kungsbron... Kan det blir bättre? Ja, bron är för övrigt byggd 1901. Anna är ju lärare och såna läser på skyltarna... Haha!
 

Mycket grönsaker längs vägen! Vad kan den här i mitten heta? En ledtråd är: Blålila blommor. Den första som gissar rätt får tala om det!

Passerade denna staty och ser att han till vänster tar i så att han släpper sig... Nej, det är ju ännu en luftballong som syns i grenen!


Efter en stunds vandrande längs Avenyn hamnade vi på Brasseri Lipp där vi njuter i (den tänkta) kvällsolen! Det är tyvärr mulet men säkert 24 grader varmt... Typ! Och bankskylten i bakgrunden har ingenting med bilden att göra. Det är möjligen dit vi får gå och be om ett lån om shoppingen fortsätter i samma takt! Haha!


Vi fortsätter ju i hälsans tecken och tog därför in en nätt clubsandwich... Hur ska man äta sånt här utan att det trillar omkull? Går inte. Men gött var det!


Sedan satt vi och glodde på folk som passerade och njöt av att bara vara mitt i vimlet! Det fanns en rolig taxibil i alla fall! Inte varje dag man ser en Hummer! En röd!


Efter den mastiga middagen orkade vi bara ta in kaffe och EN tryffel som vi delade på... Men den var god och täckt med lite flingsalt. Bra smakbrytning!


På vägen hem blev jag nästan antastad av en man i parken... Tyvärr hann han inte ikapp mig. Haha! Lite stiff...


Spegelblankt på kanalen som går förbi Trädgårdsföreningen som ni ser till höger. Där var vi ju på konsert i juni och såg Marc Knopfler.

Lugnt och fint på stan, go stämning och trevliga människor! Jag gillar verkligen Göteborg! Och kanske ännu mer imorrn då Emilia och Abbe kommit hem från sin utlandsresa! Ska bli så kul att träffas och kramas igen! <3

Och när vi kommit nästan ända hem fick vi veta vad som egentligen är meningen med livet:

En ny katalog från Teknikmagasinet! Vilken överraskning!

Nu säger vi tack och hej för idag från Göteborg och lägger en fin dag till handlingarna! 
 
Och nu undrar ni säkert hur jag ska få ihop det här med luftballongerna? Ja, för er kännedom så befinner de sig på samma hotellrum nu - ett som kanske kommer att vara "rökskadat" imorrn... Haha! Ja, vi är med andra ord onödigt mätta! Imorrn måste det blir motion! Tjolahopp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0