Hit å dit å hem igen!

Vaknade i Piteå till en alldeles underbar morgon! 
 

Ja, ni ser ju själva! Spegelblankt! Men det är lite moln...


Igår var det verkligen magiskt och vi bara njöt i solen! En sån gång kan man ju befinna sig var som helst men Västra Kajen var ett bra ställe! (Och Polar-utsikten får man ta när man campar...)

Man kan ju tycka att vi skulle ha stannat här och bara solat idag men molnen började hopa sig och vi hade ju tänkt göra ett besök hos Ingvar och hans kvartersbutik i Haparanda!
 

Så efter en stund var det "Hej då Piteå!" Och då hade molnen klumpat ihop sig - för att dölja röken? Eller hade den spridit sig? Nåja, vi drog!


Går ju fort till Haparanda när man bara har 17 istället för 25 mil. De skyltar friskt längs vägen. Alla vill tjäna på ikea-etableringen! "Kör rakt..." Hoppas att inte vägen svänger... Haha!


Och vi inleder alltid på Fynd-avdelniningen! Ibland kan man faktiskt hitta det man ska ha för halva priset - men ofta blir det lite luckor eller beslag som maken kan använda till sitt pysslande i garaget. 


Och några timmar, många kassar och en tallrik köttbullar senare så var vi på väg hem igen! Här kommer hälsningar från Piteå till Åsa! Alla vinkade och skickade kramar! 
 
Oerhört händelselös blogg eftersom jag inte ens tagit några bilder idag... Bättrar mig till imorrn då jag ska jobba igen! Tjolahopp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0