Mañana...

Intressant afton. Har förstått att Spanien kanske inte ändå är som Sverige. Eller så är vi alldeles för "precisa"... Nåväl, vi gick iväg i god tid för att leta upp katedralen där konserten skulle vara. Vi gick ju förbi där för två dagar sedan. Det kan ju inte vara så förtvivlat svårt att hitta den igen... Trodde vi!

Men då har man inte promenerat i de gotiska kvarteren där vi bor... Smala gränder med gator utan skyltar och kartor där dessa smågator bara är inritade utan namn...
 
Ja, så här ser det ut! Vackert, men lite omöjligt!

Här hade vi börjat närma oss! Trodde vi...

Men nu då! Det här måste ju vara katedralen vi såg... Eller? Ingen skylt om konserten... och ingången såg helt annorlunda ut...

Och Anna är verkligen ingen brevduva idag... Oss emellan har hon gått fel hela tiden men envisas ändå med att peka ut olika förslag på riktningar... Jag vet inte vad jag ska göra med henne... Kanske dumpar henne imorrn?

Ja, vi trodde faktiskt i vår enfald att vi skulle se tornet på kyrkan när det stack upp över alla andra tak, men det är ju så förbannat smala gränder att man inte ser ett skit!

Men här då? Jaaaa, det måste vara rätt! Men i helvete heller... Till slut frågade vi ett par poliser eftersom jag kom ihåg att torget där det låg hette Pi. Jodå, de visste t o m att det var en konsert där! Wow! Första livstecknet!

Glada i hågen stegade vi iväg, hittade Pi och en igenbommad kyrka! Men va fanken?! Frågade en kvinna ur lokalbefolkningen men hon skakade på huvudet och sa att det kanske var en annan dag... Stötte då på en trubadur som spelade gitarr och han måste ju veta! Han satt ju utanför kyrkan! Men han ryckte på axlarna och sa: "Maybe tomorrow?"

Så det där med "Mañana, mañana..." kanske inte är så fel ändå... Orkar vi så går i ut igen imorrn. Om vi nu hittar tillbaka... Vi har i alla fall hittat hem och det känns ganska skönt när det nu blivit kväll!

Sedan skulle vi trösta oss med shopping men Anna frös (vad ska jag göra med henne?) och vi hade också tappat den riktiga gnistan... Det låter otroligt men vi var inte sugna på att köpa nåt!!! Vi har blivit mycket sjuka... Haha!

Här gjorde vi ett sista desperat försök... Men ni ser ju själva att det var dömt att misslyckas... Det enda som var snyggt i den där butiken var det vi trodde var deras kassar:


Wow, tänkte jag! En så snygg påse till så fula kläder! Otroligt! Jag tog en bild men blev då tillsagd att inte fotografera-  konsten... Haha! Ja, det var alltså ett gäng tavlor som hängde på den här väggen...

Herregud, inte en siffra rätt ikväll men många glada skratt! Här ilade vi hem eftersom vi tror att det är lugnast. Fast inte särskilt lugnt här heller. Vi har faktiskt blivit tillsagda att inte smälla igen porten så hårt... Haha! En granne klagade över att han hört oss göra det "several times"... Ja, vi ville ju bara att den skulle bli ordentligt stängd!

Nä, nu blir det sängen! Lika bra...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0