Umeå!

Bra men lång dag även idag! Jobb på förmiddan' med omskrivning av text, förberedelser inför kvällens ombudsträff, materialfix, lite annonsering mm. Hann också sätta igång en köttgryta under tiden så att jag och Åsa fick lunch och maken middag! Grytor är bra - klarar sig själva medan man sitter vid satadatorn!  


När vi packat allt material åkte vi till Umeå och stannade först till på kaffe hos Åsas fina son Simon och hans flickvän Jenny som nyss har förlovat sig! Sååååå söööta!


Sedan drog vi vidare på stan för att gå ut och äta middag! Passerade denna anslagstavla och inser att Umeå också firar "Klamydiamåndag"... Jaha... Här kunde man också beställa en personlig påminnelsesång...


Men vi skulle ju ha mat och kom till ett fantastiskt ställe där vi också blev bjudna på kaffe efter maten! Måste bero på att vi är kändisar... Haha!


En ljuvlig måltid på Frasses... Men ni ser ju att vi tog sallad istället för pommes! Bra va?


Nej! Ta inga bilder där man ser att jag också äter mozarellasticks! Nåja, man vill ju ha lite balans. Och lite fett...


Så vidare till Sagateatern där vi också ska spela 5-6 oktober. Här poserar Åsa vid vår rollup som vi fick upp utan problem! Vi börjar bli bra på det här nu! Rollups alltså... Haha!

Vi var alltså inbjudna av Umeå Teaterförening för att presentera "Mens Night 2" för deras teaterombud! Ett jättebra tillfälle för oss att göra lite promotion! Tack för att vi fick komma! Åsa var dock lite rädd för att det skulle komma en samling högkulturella människor...


Hon gjorde sitt bästa för att se "svår" ut... Gick väl sådär... Men Kågis var ju också på plats för att prata om sin produktion på Västerbottensteatern och han såg glädjande nog väldigt positiv ut! Så vi fortsatte på den linjen!


Teatern var rikt representerad ikväll och det var kul att återse scenografen Anders Wirén som också jobbade där med ett par produktioner på min tid. Vid sin sida har han Greger och Bodil som medverkar i två olika produktioner men väldigt gärna stod tillsammans...


Göran Hansson var naturligtvis där! Vi träffas överallt! Och Christer Engberg, Agnetha Elérs Jahrleman och Margaretha Niss. Ja, jag ska skriva mer om Agnetha en annan gång eftersom jag fortfarande är fascinerad av en pjäs hon gjorde för över 20 år sedan i Jönköping: "Harriet L"! Jonas Lundqvist kanske minns? Bra var den i alla fall!


Kul också att träffa spelmannen Thomas Andersson som gör en konsert i mindvintertid tillsammans med Ulrika Andersson. Fin musik och stämningsfullt snack! Eller vad säger ni om Julevangeliet på Burträskbondska? Kommer nog att bli välbesökta föreställningar!
 
Och vi då? Jo, jag tror att vi gjorde succé! Folk skrattade i alla fall och hade kul under de minuter som vi fick inta scenen och vi kände oss väldigt nöjda! De flesta andra aktörer åkte hem men vi stannade till slutet för att hinna möta ombuden även när de skulle gå hem. Man vill ju sprida info in i det sista och det kändes väldigt bra!
 
Nu blir det sängen för att orka upp till en ny repdag imorrn! En dag som vi ska avsluta med surströmming! Den handlagda och numrerade från Kallax... Smarrigt! Sov gott alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0