On tour!

Ja, nu är vi hips vips på en kort turné till Stockholm, eller rättare sagt Upplands Väsby! Kul! Men hade jag tänkt efter ordentligt så var det inte så smart att lägga in två stora jobb den här veckan... Vi har ju fullt upp med annat! MEN nu älskar vi ju att stå på scenen så det här kan också bli den boost vi behöver! Hoppas det! :)
 

På väg! Ja, jag skulle ta en bild av oss båda i planet men det var omöjligt att få till något där vi såg normala ut båda två... eller skarpa... Här var det nära men då blev Åsa helt plötsligt så intresserad av starten... Hallå! Vad är det du ser egentligen?


Jättespännande...


Men en stund senare var det dags att gå ner igen. Då ser jag plötsligt på pilarna att vi förmodligen åkt åt fel håll... Nåja, det rättar väl till såg när vi ska hem! Eller?


Taxi direkt till Scandic Infra City som är ett stort konferenshotell i Upplands Väsby där Sveriges Kommuner och Landsting i samarbete med Memeologen har konferens. Snygg entré! Åsa alltså!


Eftersom enkelrummen var så dyra valde vi att slå till med en presidentsvit! Not bad! Här har ni vardagsrummet!


Å sovrummet med jättesängen! Vi har dessutom två badrum... Gillas!

Efter en god lunch hade vi lite möte med arrangören och började joxa med tekniken som vi kommer att sköta själva ikväll. Inte helt enkelt, men med ett bra Power Point-program kan man slå världen med häpnad (eller var det med ett järnrör?) och lösa det mesta i bild och ljudväg!


Ute på vift tar vi semesterbilden: Här uppe ovanför skylten på 20:e våningen bor vi!


Skyltningen är väldigt snygg och lite ruffig i rostig och blank plåt! Snyggt!Likadant ute på stan! Det här alltså här man ska börja gå! Något för maken att tillverka till uppfarten?


Avslutar med vår magnifika utsikt! Man ser ett köpcenter, E4:an, lite industrilokaler, bilar... Inte direkt Sierra Nevada! Haha!

Nej, nu är det dags att piffa upp oss inför kvällens gig! Vi ska äta middag med hela gänget och ser fram emot en trevlig och väldigt rolig kväll! I'll be back later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0