Haparanda!

Snabba kast i tillvaron. Ledig dag igår och maken föreslog IKEA. Det säger man inte nej till! Jag behövde ju också åka dit för att köpa en del saker som vi ska ha i dekoren till föreställningen så det passade perfekt! Vädret var dock inte helt lysande när vi gav oss iväg i lilla husbilen men vi hade ändå planer på att övernatta i Kukkolaforsen. Planerna höll hela vägen tills vi kom fram och både kände kylan och makens nu mer påtagliga förkylning... Ingen bra kombo! Därför satsade vi allt på snabb shopping och att senare återvända hemåt.
 

Startade på K-Rauta som skojade på finlandssvenska! Och ni ser ju vädret...


Fint, snurrbart "paadrumsskåp"! Kunde ha varit ett "must have" om vi hade behövt...


Kul taklampa! Behövde vi inte heller... Man undrar ju varför vi åker när vi redan har det vi behöver? Men shopping ääääär ju så roligt!


Entré till favoritaffären! Som att stiga in i ett konstverk! Kan det vara tygveckor?


Det var det även i restaurangen! Och här fick vi "gå ut och äta" på vår resa! Haha! Både middag och dessert för 59:-. Man måste kalla det prisvärt!


Och en sån här skitdag kunde man tycka att det skulle vara mer folk men det var ju vardag och ganska ödsligt... Passade oss rätt bra! Ett par stora vagnar senare och inpackning i bilen (som ju är ett utmärkt shoppingfordon) drog vi söderut genom hällregnet. Kvällsstopp i Luleå!


Såååå roligt att få komma till Oskar och Lisa! Vi blev bjudna på glass, jättegod fruktsallad med granatäpple och en dressing på kanel, ingefära, honung...


...och naturligtvis "rivigt kaffe"! Sonen har ärvt vår smak när det gäller Zoega och det tackar vi för! Bra också med lite uppiggande innan hemresan!


Goooda fruktsalladen! Mmm...


De har fått så fint och trivs så bra både med lägenheten och varandra! Man blir bara så himla glad för deras skull!


Fina Oskar!
 
Innan hemfärd hann vi både prata, skratta, klippa håret (tur att han har lockar!) och kramas en del! Så roligt att få komma till er och Tack för allt!

Nu har vi alltså sovit hemma och är lika glada för det! Tvättstugan är full med prylar och maken är redan igång med montering! Själv ska jag äntligen ge mig ut i det vackra vädret för en kombinerad gå/löptur. Det är verkligen på tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0