Galet roligt i Luleå!

En riktigt härlig och upplevelserik dag i Luleå! För det första var ju vädret alldeles strålande idag och sedan valde vi att inte heller stressa iväg utan sova längre och äta ordentlig helgfrukost med både fil, müsli, mackor, kaffe och ägg. Jag gillar att få vakna till länge och som ni ser är jag ju fortfarande pigg när klockan närmar sig 01.00!

Vi startade upp med en sväng på stan! Det var maken som skulle shoppa och han älskar ju att köpa kläder och stå i provrum:

Not... Haha! Men han gjorde det i alla fall och på en timme hann han shoppa allt han behövde!

Kavaj, två skjortor, ett par t-shirts och två par jeans! Snygg jobbat! Idag var du både tålmodig och stark!

Själv kom jag undan med ett par småsaker som ny parfym, ögonskugga, klänningstopp, och lite saker till ungdomarna! Vi hann också strosa lite och på Panduro hittade vi avdelningen "onödiga presenter som hamnar längst in ett skåp och aldrig blir använda...".

Glas med bling-bling till "Worlds greatest dad"! Intresserad någon?

Eller varför inte ett med texten "Sexy bitch" till mamman? Haha! Sedan drog vi vidare till fina Oskar och Lisa för ett kanonfika med kaffe, mackor med olika pålägg och mina medhavda cupcakes!

Oskar hjälpte sin kompis Mattias att flytta så vi fick träffa honom också! De är ena riktiga lustigkurrar! En sväng till på stan med Lisa och sedan skjutsning för att de skulle få handla mat när de nu var bilburna. Skönt!

Det är så fint i Luleå! Underbart vackert med allt detta vatten som idag var alldeles spegelblankt!

Vackert även när det blivit mörkt! Här hade vi börjat vandra runt på stan för att leta någonstans att äta. Men man ska nog boka bord en lördag kväll... Fullsatt på Tallkotten, fullsatt på Cooks krog, fullsatt på Waldorf...

Abonnerat på Bistro Norrland vid vackra Norrbottensteatern... Nu började det bli tidskris och vi var rädda att vi skulle måsta äta på "Kebab House"! Haha! Men sista chansen blev restaurangen på Kulturens Hus och där fick vi napp! Träffade för övrigt regissören Christer Engberg på stan innan vi kom fram. Världen är liten...

Nu hade det ju inte spelat så stor roll var vi hade ätit när man får så här fint sällskap till bordet! Det är såååå roligt att få umgås med barnen och Oskar och Lisa är så goa och fina!

Vi blev heller inte missnöjda med maten! God renfilé med rotsaker och karljohansvampsky!

Varm chokladbakelse... Mmm... Mätta och glada kunde vi gå de få metrarna in till Stora salen och kvällens föreställning "Speedmouse" med Australiensiska komikerduon "The Umbilical Brothers"!

Det började snyggt och spektakulärt!

Fortsatte maffigt, musikaliskt och vansinnigt!

Sedan skalades allt av och resten av föreställningen bestod av dessa galningar som med ljud, kroppar och en helt fantastisk mimik fick publiken att vrida sig av skratt! De påstod sig ha gjort showen digital och kunde därför snabbspola vissa delar för att komma framåt. Här på bilden ser ni ett fantastiskt OS-referat med publikljud och allt - med en enda röst i en enda mick! Makalöst!

Till sin "hjälp" hade de roadien "Roadie" som snarare bidrog till att skapa svårigheter på scenen... Ja, det var galet roligt och jag gillade verkligen humorn som påminde lite om Nya Zeeländarna "Flight of the Concordes"!


Naturligtvis var det "Roadie" som fick skriva autografer och sälja DVD:s efter showen. Man kunde också köpa en affisch med honom eller bli fotograferad tillsammans. Jag tror att han gillade att jag plåtade honom eftersom han också gav mig en hälsning som avslutning:

 
Hahahaha! Ja, fingret fick en lång duell i föreställningen som var väldigt kul!
 

Men roligast är det ju att träffa finingarna och göra roliga saker tillsammans! Tack för ikväll och stora kramar från oss! Nu ska vi sova igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0