Fördel Boden!

Ja, idag är det dags att röra på sig igen! Började morgonen med att skjutsa maken på flyget för jobbresa till Uganda. Själv packade jag ihop och blev hämtad för turnésväng till Boden. Det heter ju "Fördel Boden" men idag känns Uganda lite mer pittoreskt...  Revägen norrut är dock lite kortare... Men vi kommer att ha så kul ikväll och längtar som fanken efter att spela igen!


Här är vi på väg! Peter både körde och bjöd på kaffe i bilen! Tack! Vår ljustekniker Anna är den coola av oss - d v s den enda som har solglasögon!


Och Peter var munter! Antingen för att han nu lagat till sina framtänder klart eller för att han får åka med "Mens Night 2"? Svårt att säga - han är ju nästan alltid glad!

Och här har vi avfarten till Boden strax söder om Luleå! Gick som ett hejsan och en kort stund senare var vi framme! Det är inte varje dag men åker till Boden så här kommer en snabbgenomgång:

Shell, baklastare och man med barnvagn! Ja, här finns nästan allt!

Hyreshus!

Brottarnas Hus! Och Hildursborg. Är det ishallen? Nej, säger någon här på Folkets Hus, det är en Handbollshall! Och vem är Hildur? En gammal handbollsstjärna? Nej, (nu tänker vår kontakt här i Boden...) hon var nog husmor på den skola som stod på platsen tidigare. Då vet ni!

Mera hyreshus! Och björkar!

Här framme närmar vi oss Bodensia och ska bara åka runt det för att komma till Folkets Hus - men se det gick inte! Gatan avstängd och vi cirklade en stund runt den magnifika stan! Ja, den är faktiskt inte så liten.

Det finns en bro och lite vatten. Pricken på bilrutan (den gula ringen) är en flugskit vi fått med oss hemifrån!

Rönnbärs... Nej, förlåt, Rönnbäcks gatukök!

Och slutligen framme! Alla kan väl ta något när vi går in? Jajamen! Men vad tar du då, frågade Åsa? Men hallå! Jag tar ju kort!

Upppackningen har börjat! Full fart på Fjällström även idag!

Och här har ni kvällens lokala vaktmästare/tekniker Krister! En hyvens kille som här lade beslag på det finaste vi hade med oss! Brudarna!!!

Här har Anna hittat teknikrummet! Jag beställde en varmkorv i kiosken men den fanns bara på rulle...

Åsa hittade ett australiensiskt instrument - Diggeridoo? Eller en mattrulle... Men vad hade vi på andra sidan?

Hoho! Snyggt va?

En alldeles utmärkt trerätters lunch uppe på Opalen! Det fanns t o m reklam för vår show på borden!


Och i gallerian bredvid var det en man som värmde upp med lite opera... Tjejerna framför var kanske inte helt överlyckliga...

Nu blir det soundcheck och sedan kör vi ikväll! Håll tummarna att det blir fördel Mens Night!

Kommentarer
Postat av: Birgitta o Eric

Tack för en jättetrevlig kväll !
Vi fick oss många goda skratt :)
Ser fram emot Mens night 3 för ni kommer väl till Boden?
Kram
Birgitta och Eric

Svar: Tack själva! Det var så kul att träffa er och att ni kom! Självklart kommer vi till Boden igen! Det var supertrevligt och så glad publik! Kram på er!!!
monicalindgren.blogg.se

2012-10-27 @ 09:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0