Tisdag?

Visst är det tisdag? Eller var? Men vart tog den vägen? Och ändå steg jag upp tidigt. Nåja, det blev en bra dag. Lite vitt på marken utanför gör ju också att: 1. Det ser lite ljusare ut! 2. Maken morrar... Haha! Nej, han är inget snöfan...Det är väl kanske inte jag heller men om man inte vill flytta söderut är det bara att gilla läget! Man väljer ju själv var man bor!
 

För att vara "anti-vinter" så är han väldigt snäll med fåglarna! Det gillar vi!
 
Annars har det blivit lite jobb och beställningar. Fortsätter mina tankar om föreställningar i Stockholm och det kan faktiskt bli av i februari om allt går vägen! Hoppas dock först och främst på publik i Skellefteå! Har också stökat lite här hemma och inser att jag blir mer och mer lik min mamma... Hon ringde och berättade att hon tvättat en maskin, gjort en stek till lunch, bakat bondkakor, torkat av golven - och då var klockan inte mer än 13.00... Haha! Ja, så där låter jag också vissa dagar och det måste jag sluta med. Jag duger ju ändå även om det inte alltid blir så mycket gjort.
 
Ikväll blir det dock soffmys med minsta möjliga ansträngning. Tycker att min begynnande förkylning verkar vända tillbaka och det är då för väl. Kanske åkte den ut med soporna sedan jag städat kylskåpet? Hoppas det! Nu håller vi väl tummarna för Skellefteå AIK och hoppas på glada supportrar (och fotografer) på ladan! Har faktiskt tid att se matchen på TV men då har vi inte rätt kanal... Typiskt! Får bli Äntligen Hemma och House i vanlig ordning! Inte fy skam det heller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0