Göteborg!!!

Bra dag! Vaknade i tid och hann både fixa mig i ordning, köra diskmaskinen, gå ut med soporna och annat som är bra innan man ska åka bort! Hade turen att få skjuts till flyget så det mesta flöt på ganska bra! Åkte från Skellefteå 9.50 och landade i Göteborg 12.30! Hade bara en kort väntan på Arlanda men 25 minuter får man väl säga är ganska acceptabelt! Hade också trevligt sällskap av många som skulle ner till Stockholm för att se hockey! 0910-kväll bådar väl för AIK-vinst? Ja, nån av dem borde väl vinna... Haha!


Läste kul serie på vägen där jag blev inspirerad när det gäller chokladätning...


Sagt och gjort! Det fick bli en bit på vägen!

Och tre timmar senare så var jag framme i Götet! Skönt när flygbussen börjar glida in mot stan! Men skönast var det ändå att komma in i Nordstan, gå upp i Femmanhuset och träffa:

Emilia!!! Söta, fina, duktiga, underbara Emilia! Så roligt att få några dagar tillsammans! Men hon hade ett par timmar kvar på sin arbetsdag så jag gick en vända på stan. Kan redan nu erkänna att jag började med att köpa en stor resväska... Man vill ju vara förberedd! Sedan blev det nya stövlar och lite annat så den behövs nog!

Lite julpynt på ett par affärer men det har inte kommit igång riktigt ännu. Skönt!

På den här affären fanns en text på väggen som jag var tvungen att fotografera till sonen som har väldigt svårt för den här typen av inredning. Och jag kan väl hålla med. Om de vackraste sakerna i livet finns i hjärtat så är det väl onödigt att skriva dem på väggen...


Det här arrangemanget gjorde han själv på en inredningsbutik i Göteborg i somras... Haha!


Men efter shopping och jobb så kunde vi äntligen åka hem till Emilia! Vi beställde indisk mat som vi hämtade på vägen och nu har vi avnjutit kryddiga lammfärsspett med sallad, ris, sås, nanbröd och raita! Guuuud så gott!

Om vi orkar ska vi byta om till träningskläder och gå en kvällspromenad förbi ICA. Kan vara bra att bunkra lite frukost när man nu ska ha en mysig helg!

Senaste nytt från maken och Uganda är en bild på ett exemplar ur den lokala bilparken. Den håller inte särskilt hög klass men de verkar ha andra knep för att få allt att fungera:
 

Hemligt knep? Kan behövas!

Ha en underbar kväll! Nu ska vi tydligen på med gympadojorna och ge oss ut i regnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0