Snygga bilder?

Jag får ofta kommentarer om att jag har fina bilder på bloggen! Det tackar jag verkligen för men ni ska veta att alla verkligen inte är av särskilt hög kvalitet... De är mer kort än bilder! Men jag knäpper rätt friskt och har nog betat av över 18000 tagningar med min kamera på ett år. Jag tycker att det är väldigt kul att blogga med bilder men här ska ni få ett gäng från vår resa som vi nog kan kalla för blunders...

Det började redan på Falmark där man invigde restaurangen och Bosse Fuhrman var där för att rapportera. Jag ville ju gärna ha med honom på bloggen!


Lyckat?


Arlanda. Räkmacka innan avfärd. Snygg bild på mina kamrater?


På toan innan avresa. Vi hade tänkt ta en bild där "före" och "efter". Det blev ingen "efter" så det fick bli så här...


På flyget! En mindre bemedlad och en urringning...


Framme och på väg i hyrbilen. Jag publicerade en glad bild tidigare men det var kanske så här jag såg ut? Och varför?


Åsa hade tagit av sig stödstrumporna...


Framme och första frukost! Åsa tar väldigt fina bilder på mig... Hon beskär med skugga tror jag. För allas bästa?


En bild av Åsa på stranden. Men var är Åsa? Många saker i vägen... Här kom vi just tillbaka från en långpromenad och inledde träning på balkongen:


Vacker vy? Haha! Som ni ser nådde inte alltid solen in men en del gör ju vad som helst för att komma åt strålarna:


Tryckt mot räcket! Och tydligen spelar jag i telefonen medans jag blundar! Inte konstigt att det inte gick så bra... Men vi var ju inte där bara för att sola. Vi skulle ju jobba!


Och här ser ni en bild av Åsa i skapartagen! Eller? Jag kallar den "Tvätt och motljus"! Men vi skrattade förmodligen åt den här också. Vi skrattade ju åt allt!


Fnissiga frukostar! Så skrattiga att jag inte ens kunde ställa skärpan... Ett par dagar senare åkte vi ju på utflykt till Sierra Nevada! Fantastiska vyer men när jag bläddrade igenom mina bilder upptäckte jag att vi inte var ensamma...


Mot en bergvägg! Synd att det var en liten skruttbil i vägen...


Och här var den igen...


Jajamen! Steget före!


Men nog är det väl... Och det här såg jag först när den svängde av... Men det var en magisk resa dit upp! Höll på att bli fördröjda av en enorm fårskock:


Ja, den här bilden var det väl inget fel på men jag skulle ju ta någon närbild också:


Ett får som skiter... Herregud! Laddad för fler bilder höjde jag kameran ideligen för att få med den fantastiska utsikten! Men det är ju inte lätt att ta bilder från bilen...


Skylt, räcke och min egen skugga... Snyggt! Väl framme gick vi en lång vandring i bergen och man vill ju plåta allt - och all djur!


En groda! Ni ser den inte? Inte jag heller men den var tydligen nere i bassängen... Men där var inte skärpan...


Fin bild i byn? En tecknad morot.... Man blev inte jättesugen på att äta där... Nåja, fantastiska dagar men sedan åkte vi hem och möttes av en enorm dimma. Jag skulle naturligtvis föreviga hemresan:


En grävmaskin i oskärpa! Jag säger som "Rain man": "I'm an excellent phorographer!" Ja, fast han sa "driver"... Men jag gläder mig åt att mina kamrater också ibland uppvisar oskärpa:


Som vid sista frukosten... Men det var kanske inte meningen att jag skulle vara skarp. Det är ju en fin bild på äggröran och paprikan...


Vi var nog lika smarta allihopa... Här hämtar vi lunchmat men annars gick vi ju också ut och åt en hel del. Lyckade bilder även där:


Tappad haka?


Blundande prata?


Skrattande kamrat! Eller en bra bild av två näshål?


Kvinna i burka? Eller Åsa som inte vill bränna nacken? Jag behöver väl inte säga att vi skrattade även här? Men allting har en ände och efter en vecka vände vi hemåt. Dags att ta farväl av det lilla samhället och solen:


Ja, man kan ju fråga sig vad jag fotograferade? En skylt? Nåja, vi hade ju utsikten kvar:


Ännu en skylt... Men man ser ju nästan havet...


Avslutade med en underbar bild på ett skitigt flygplansfönster... Haha!

Ja, jag var bara tvungen att göra en lite mer galen tillbakablick. Egentligen så vill jag bara än en gång tacka världens bästa reskamrater för en underbar vecka! Och det gör jag med en bild som blev riktigt bra:


Love you girls! Snart åker vi igen! "Christine Travels" goes worldwide!

Kommentarer
Postat av: Maria

Underbara du, Vilka underbara bilder. Skrattar så att tårarna rinner här där jag sitter ensma vid köksbordet. Fortsätt (o)roa oss.

2012-05-11 @ 11:44:36
Postat av: Monica

Men Tack Maria! Jag blir så glad av dina kommentarer! Självklart ska jag fortsätta att bjuda på mig själv! Kram!

2012-05-11 @ 15:42:29
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0