Hem ljuva hem!

Oj, så skönt att komma hem! Varför åker man bort egentligen? Haha! Nej, det är ju bara så roligt att få uppleva nya saker och det skulle nog heller inte vara så kul att komma hem om man inte just åkte iväg! Vi har verkligen haft en supertrevlig helg! God mat, goda vänner, härliga upplevelser, skratt och prat! Tacka alla goa' människor som vi har glädjen att få ha omkring oss!


Hyfsat tidig start eftersom man vill hinna så mycket som möjligt! Byggnaderna är definitivt inte lika snygga dagtid... Maken håller däremot stilen!


Restaurangen är dock ett äldre och mer charmigt hus med ett fantastiskt läge vid älven! Utsikten mot vattnet har man överallt - även genom de stora fönstren i gymet! Nice!


Det ryker ur poolen så här på morgonen när tempen visar -15. Inget vackert hus det här heller men ett fantastiskt avkopplande och härligt ställe inuti!


Samlade för dagens bästa måltid! Frukosten! :) 1590:- för övernattning, spa, middag och frukost är inte mycket att säga om!


Och utanför restaurangfönstret kommer ett lokalt ekipage! Renen var dock inte så sugen på att dra... Jag förstår den!


På väg därifrån! Den här bilden tog jag till Urban som fattar vad jag menar! :) Vi saknade er och hoppas att ni hänger på en annan gång!


Ett stopp på det stora varuhuset resulterade i lite mer packning! Det har ju lust att bli så varje gång vi stannar till där... Många bra-att-ha-saker! Mest glad är jag nog över nytt vardagsporslin och ny bäddmadrass! Sedan besökte vi Ittalabutiken, sa hej då till resten av gänget och begav oss söderut. Vi hade ju ett viktigt stopp kvar på vägen!


Hos Oskar i Luleå! Han fick ett sy-kit och plockade direkt fram detaljer som skulle repareras. Hoppas det funkar!


Han satte också igång en laddning GOTT kaffe! Zoega håller ihop den här familjen lite extra! :) Vi älskar gott kaffe! Jag tyckte att jag skulle få ta en bild av grabbarna när de vinkar till sina mammor men tyvärr Susanne, det gick åt skogen! 3 fel för vägran...


Jag fick i alla fall med dem på bild! Eller karikatyr...


Maken fick visa upp nya kameran som också föll sonen i smaken. Måste vara den bästa present vi gett bort! Men tiden rullade iväg och vi var tvungna att vända om hemåt.


Alldeles intill deras studentlägenhet på Porsön bygger också Facebook sina enorma hallar. Vilket projekt för Luleå! Bara att gratulera!


Och här rullar vi in på bästa området i stan! Men det svartaste... Klockan är inte ens sju och det är nedsläckt... Men det är nog fel på något igen. Det brukar vara det. Hela tiden...

En fantastisk helg är över och nu återstår bara eld i kaminen, uppackning och soffmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0