Emilia 22!

Idag fyller världens finaste Emilia 22 år! Herregud vad tiden flyger iväg! Nyss var du världens sötaste unge:


Ja, ni ser ju själva! Ett underbart sockergryn! Söt som en smällkaramell!

En liten bestämd dam redan då och det har följt dig genom livet! Du vet vad du vill och är snabb på att förverkliga dina drömmar! Hade du då vetat att du skulle bo i en storstad och jobba som butikschef idag så hade du nog blivit rätt förvånad själv!


Oj! Menar ni det? Jooo, det är helt säkert!

Vi har ju två snabba barn när det gäller förlossningar och Emilia var inget undantag även om hon är fullgången. Kände tendens till värkar före midnatt, ringde farmor och Berith vid halv ett så att de kunde komma och vara med Oskar, åkte in halv tre och halv fem är du född! Vilken lycka! Att du skulle heta Emilia hade vi redan bestämt och då var det väl tur att det blev en flicka! Haha!


Här är du tre månader och nyss "dopad"! På den ambitiösa tiden sydde jag dopklänningarna själv men det har gått över nu... När man hade två små barn hann man allt möjligt!

Och nu är du fortfarande världes sötaste Emilia:


Vacker som en modell, målmedveten och snäll! Älskar dig och den fina kontakt vi har även idag! Vi kan prata om allt, ringa ofta, skratta och må gott tillsammans!

Ja, det har väl varit perioder när vi inte varit de bästa vännerna men så är det här i livet och tjuriga tonåringar och korkade mammor måste få finnas för att man ska bli vuxen och utvecklas. Jag är dock glad att den perioden är över och att den utmynnade i den fina vänskap vi har! Vi är så stolta över dig hjärtat och önskar dig den bästa av dagar idag när du fyller år! Alla världens kramar kommer här från resten av din familj! Hoppas att vi ses snart!


Kommentarer
Postat av: Jessica Söderlund

Så söt hon är!

2012-03-09 @ 08:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0