Jobba, jobba, jobba...

Lite stressad... men det går en dag i taget och har jag tur så hinner jag allt jag ska innan semestern börjar 1 juli! Men innan dess så ska jag ha fixat ett stort arrangemang och kollationering och repstart av Mens Night 2! Bara att fortsätta att ligga i med andra ord. Började i alla fall dagen på ett alldeles utmärkt sätt:


Oskar och Lisa kom och fixade kalasfrukost med hembakta grahamsscones, kaffe, pålägg, yoghurt, frukt och grönsaker! Underbart! Så här ska man ha det varje dag!

Sedan satt jag ett par timmar med planering innan jag åkte ut på första inköpsrundan. Det är mycket som ska skaffas och onsdagkväll har jag lejt in folk som ska jobba så det gäller att se till att man också har material! Tog en paus för lunch och då var ungdomarna igång igen! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? MÅste ha varit snäll nång gång... :) De skar upp all överbliven potatis, gjorde potatissallad och serverade med alla grillköttsrester och gott bröd. Bara kall mat resulterade i:


Picknick! Jodå, det är ju internationella picknickdagen och då är det bara att sätta sig på filten! God och väldigt trevlig lunch som avslutades med ett parti Yatzy som jag förlorade... men det gjorde verkligen ingenting! Jag hade ju redan vunnit en lunch!

Mera planering och fler inköp, viktiga och positiva samtal och nu börjar jag ha hunnit en del. Ska fortsätta ikväll men tar en paus nu för middag, gräsklippning (kanske) och ett pass Indoor Walking! Bra att plåga kroppen och rensa hjärnan!

Vi ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0